Green People otroški šampon za tuširanje in kopel z malino, 200 mL

Green People otroški šampon za tuširanje in kopel z malino je inovativen ter prijeten gel, primeren predvsem za nego otroškega lasišča, s prijetnim vonjem po malini. Green People otroški šampon za tuširanje in kopel z malino je inovativen ter prijeten gel, primeren predvsem za nego otroškega lasišča, s prijetnim vonjem po malini.
30013 30013

Ocene in mnenja

Opis

Green People otroški šampon za tuširanje in kopel z malino je inovativen ter prijeten gel, primeren predvsem za nego otroškega lasišča, s prijetnim vonjem po malini.

Prav malinin vonj bo naredil otroške laske prijetno aromatizirane, otrok pa se bo v prijetno dišeči milnati kopeli kopal s prav posebnim užitkom. Naravna pena bo naredila otroško umivanje resnično prijetno, vaš otrok pa bo neizmerno užival v prijetni negi.

Otroški negovalni gel šampon tako nudi nego s prijetnim kokosovim oljem, ki kožo zaščiti in naredi prijetno mehko, aloe vera kožo prijento navlaži, jo regenerira, juka, malina pa kožo prijetno odišavita.

Prednosti in karakteristike otroškega šampona

  • blagodejno deluje in regenerira površino kože obraza in telesa
  • prijeten vonj po malini, jabolki ter celo vaniliji
  • visoka učinkovitost čiščenja že pri zelo majhni količini izdelka
  • naravna pena, ki se tvori je posledica vsebnosti kokosovega olja in ekstrakta koruze

Navodila za uporabo otroškega šampona

Nanesite na dojenčkovo kožo ali lasišče, nežno vtrite in izperite s toplo vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srčni infarkt

Kako poteka zdravljenje?
Zdravljenje poteka zelo hitro. Ko se s pomočjo elektrokardiograma potrdi diagnoza, se takoj začne dodajati kisik z obrazno masko, vzpostavi se intravenska pot (v žilo) za dodajanje zdravil, nekatera zdravila pa se lahko dajejo tudi v obliki tablet (acetilsalicilna kislina) in spreja (nitroglicerin). Bolnik je prepeljan v bolnišnico. Velja, da mora biti bolnik kar najhitreje prepeljan v bolnišnico, kjer izvajajo perkutano translurninalno koronarno angioplastiko (YfCA) - to je poseg ponovnega odprtja zamašene žile, kjer izurjen kardiolog s pomočjo posebnih katetrov pod nadzorom rentgenskega aparata strdek v žili predre in če je potrebno v žilo vstavi tudi opornico. pomembno je, da se PTCA opravi čim prej po nastanku težav (do 6 ur), saj je pozneje škoda na srcu že nepopravljiva. Bolnik, pri katerem zdravljenje poteka brez zapletov, nato še nekaj dni leži v bolnišnici, kjer opravijo preiskave za ocenitev stanja (ultrazvok srca, obremenitveno testiranje s spremljanjem elektrokardiograma), ter začne z rehabilitacijo. Predpišejo se mu tudi zdravila, ki jih mora redno jemati (za redčenje krvi, za kontrolo krvnega tlaka in srčnega utripa). Bolnik, pri katerem so med zdravljenjem prisotni zapleti, do ureditve stanja ostane v intenzivni enoti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Green people Green people
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov