Afrodita Argan oljno tekoče milo, 300 mL

Afrodita Argan oljno tekoče milo je izredno bogato milo za roke, ki ne izsušuje kože. Afrodita Argan oljno tekoče milo je izredno bogato milo za roke, ki ne izsušuje kože.
33193 33193
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Argan oljno tekoče milo je izredno bogato milo za roke, ki ne izsušuje kože.

Značilnosti tekočega mila

  • oljna tekstura
  • z arganovim oljem
  • pH vrednost ustrezna za kožo
  • ne vsebuje silikona, parabena in parafina

Delovanje tekočega mila Argan Afrodita

Čiščenje rok je pomemben korak, da zagotovimo ustrezno higieno. Naše roke so najbolj izpostavljene različnim površinam, kjer se nabirajo bakterije in virusi. Z rokami jih tudi najlažje prinesemo do dihal in tako zbolimo. Ker se tem nevšečnostim praktično ne moremo izogniti drugače kot z rednim umivanjem rok, je pomembno, da izberemo kvalitetno milo.

Iz Afroditine posebne linije antibacterial, prihaja tudi tekoče milo Argan. Gre za bogato negovalno milo za roke, ki vsebuje organsko arganovo olje. Prijetna oljna tekstura se ob stiku z vodo spremeni v nežno peno, ki učinkovito očisti kožo vseh nečistoč.

Zaradi pozitivnih lastnosti arganovega olja, milo ob čiščenju kože ne izsušuje. Deluje izredno negovalno na kožo, ob tem pa pripomore tudi k regeneraciji kože. Za tako dobre lastnosti mila poskrbi arganovo olje, ki je popolnoma organsko in pridobljeno iz Maroških arganovih dreves. Plodovi so pred stiskanjem osušeni na soncu. S preciznimi postopki predelave se ohranijo vse hranljive snovi arganovih plodov. Olje tako ohrani vitamin E in nenasičene maščobne kisline, ki prispevajo k nevtralizaciji delovanja prostih radikalov.

Vonj argana se izloči s postopkom deodorizacije, zato ima oljno tekoče milo Argan Afrodita prav prijeten vonj.

Uporaba tekočega mila

Argan tekoče milo nanesite na vlažne dlani. Ustvarite blago peno in temeljito očistite celotno površino dlani. Ostanke mila temeljito sperite. Tekoče milo Afrodita je primerno za vsakodnevno uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov