Uriage Bariesun mleko za samoporjavitev, 100 mL

Uriage Bariesun mleko za samoporjavitev je losjon prečudovitega zavajajočega vonja, ki vašo kožo naredi prijetno odišavljeno, prijento mehko in regenerirano. Uriage Bariesun mleko za samoporjavitev je losjon prečudovitega zavajajočega vonja, ki vašo kožo naredi prijetno odišavljeno, prijento mehko in regenerirano.
917206 2601

Ocene in mnenja

Opis

Uriage Bariesun mleko za samoporjavitev je losjon prečudovitega zavajajočega vonja, ki vašo kožo naredi prijetno odišavljeno, prijento mehko in regenerirano.

Koža je po nanosu kozetičnega izdelka tudi malenkostno tenirana, prinaša prijeten naraven, postopno osvetljen povsemn naraven ter poenoten ten. Ten, ki se izrazi je prijeten ten marelice, njegova fluidno svilnata tekstura nudi prijetno barvo, globinsko in intenzivno kožo navlaži ter jo neguje.

Losjon ne zaščiti pred UV žarki, saj ne vsebuje zaščitnih filtrov, zato v primeru, da se izpostavljate soncu venomer nanesite predhodno še kremo z zaščitnim faktorjem Bariesun.

Prednosti Uriage Bariesun mleka

  • izboljša zlat sijaj kože - koža je okrepljena in prijetno pozlačena z zavajajočim odtenkom, vsebuje pa tudi dve aktivni sestavini za počasno samoporjavitev kože in sicer DHA in eritruloza.
  • osvetli ten kože - po nanosu kozmetičnega izdelka je ten vidno sijoč in ozlače
  • koža je zaščitena - s pomočjo Uriage termalne vode je koža intenzivno zaščitena

Uporaba mleka za samoporjavitev Uriage

Mleko venomer enakomerno nanesite na površino kože obraza in telesa. Nikakor ne izpustite predelov kože med samimi obrvmi in lasmi, prav tako ne pozabite svetlejših predelov kože za koleni, za lahtmi in za zapestjem.

V kolikor izdelek zaide v sluznico, leto dobro izperite s toplo vodo.

Nanose ponavljajte toliko časa, dokler z odtenkom niste popolnoma zadovoljni.

Ker izdelek ne vsebuje zaščitnih filtrov, v primeru izpostavljenosti soncu, uporabite izdelek za zaščito pred soncem.

Po uporbi mleka za porjavitev si temeljito umijte roke. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zvin sklepa

Kako lahko zvin vpliva na vaše življenje?
Po poškodbi boste morali počivati in se odpovedati večjim telesnim naporom. Kako hitro bo potekalo okrevanje, je odvisno od stopnje poškodbe in vaše telesne pripravljenosti. Vse delajte le do meje bolečine, tako vam bo vaše telo narekovalo rehabilitacijo. Če se vam zvini na enem sklepu ponavljajo, potem bodite previdn.i pri uporabi le-tega, pred pričakovanimi večjimi obremenitvami pa si sklep obvežite z elastičnim povojem ali uporabljajte ortozo (tj. posebna ortopedska naprava za podporo).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov