Afrodita Clean phase re-balance čistilni tonik, 200 mL

Afrodita Clean phase re-balance čistilna pena zagotavlja nežno čiščenje za mešano in mastno kožo, ki jo učinkovito razmasti in osveži. Afrodita Clean phase re-balance čistilna pena zagotavlja nežno čiščenje za mešano in mastno kožo, ki jo učinkovito razmasti in osveži.
32704 32704
Minimalno naročilo - količina:2

Ocene in mnenja

Opis

Nadgradite negovanje kože z Afrodita Clean phase re-balance čistilnim tonikom, ki je odličen za mešano do mastno kožo.

Zakaj uporabiti čistilni tonik Clean phase re-balance?

  • ustrezno za mešano do mastno kožo
  • vsebuje izvleček limone in hamamelis
  • vsebuje probiotično tehnologijo
  • koži prijazen pH
  • primerno za vegane

Delovanje Afrodita Clean phase re-balance čistilnega tonika

Toniki se v nego dodajajo predvsem zaradi zagotavljanja naravnega pH ravnovesja kože, saj se ta med čiščenjem pogosto poruši.

Čistilni tonik Afrodita je posebno primeren za mešano do mastno kožo. Prispeva k manjši razširjenosti por in prijetno osveži obraz. Ob tem pa čistilni tonik poskrbi tudi za poenoten ten kože. Vaša koža bo po nanosu tonika zaščitena pred onesnaževalci iz okolja in bo zavarovana pred nalaganjem nečistoč na obraz.

Clean phase re-balance čistilnemu toniku je dodan izvleček probiotikov, ki poskrbi za vzdrževanje naravnega mikrobioma kože. Prisoten izvleček limone poskrbi, da je občutek po uporabi svež in da nimamo občutka zategnjene kože, ki je pogost pojav po čiščenju kože. Prisoten hamamelis poskrbi, da koža po uporabi ni razdražena in prispeva k manjši razširjenosti por. Gre za rastlino iz Severne Amerike, ki je znana zaradi svojega anti-oksidativnega ter anti-iratativnega delovanja.

Uporaba čistilnega tonika Afrodita

Čistilni tonik uporabite vsakokrat po čiščenju obraza s čistilnim mlekom ali peno. Nekaj tonika nanesite na vato in z njo nanesite tonik na obraz. Pustite, da se popolnoma vpije. Čistilni tonik lahko uporabite večkrat na dan.

Sestavine INCI

Aqua, Sorbitol, Glycerin, Panthenol, Lactobacillus Ferment Lysate, Hamamelis Virginiana Water, Citrus Limon Juice, Trehalose, Urea, Serine, Pentylene Glycol, Algin, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate,  Ethoxydiglycol, Glucose, Butylene Glycol, Caramel, Ascorbic Acid

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

• Kako želiš, da bi te ob prihodu iz šole nagovorili domači?

• Katero čustvo je ob srečanju najpogostejše?

• Si pripravljen podati svoje povratno sporočilo glede tega srečanja?

• Koga bi si popoldne najbolj želel v bližini?

• Imaš domačo muco, psa ali ptička?

• Kako si predstavljaš večer doma?

• Kaj lahko ti storiš, da bi se doma imeli lepo?

• Nameravaš o tem spregovoriti doma?

• S kom se najlažje pogovarjaš o družinskih stvareh?

Če kdo od udeležencev ne želi sodelovati v pogovoru, naj ga mentor ne sili, saj ima verjetno upravičene razloge za tako odločitev. Kadar pa so vsebine interakcij preveč intimne, je pogovor bolje izpeljati v dvojicah in se v zaključnem pogovoru izogibati preveč osebnih vsebin. Družina je namreč edina človeška intimna skupnost in je mentorjeva obzirnost nujna.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja