Afrodita Clean phase sensitive tonik, 200 mL

Afrodita Clean phase sensitive tonik je odličen za vlaženje, pomiritev, osvežitev in celostno negovanje suhe in občutljive kože, takoj po čiščenju. Afrodita Clean phase sensitive tonik je odličen za vlaženje, pomiritev, osvežitev in celostno negovanje suhe in občutljive kože, takoj po čiščenju.
32707 32707

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Clean phase sensitive tonik je odličen za vlaženje, pomiritev, osvežitev in celostno negovanje suhe in občutljive kože, takoj po čiščenju.

Zakaj izbrati tonik Clean phase sensitive

  • primerno za suho in občutljivo kožo
  • vsebuje 100% hialuronsko kislino
  • pH primeren koži
  • brez silikonov in parafinov
  • ne vsebuje alkohola
  • primeren za vegane

Delovanje Clean phase sensitive tonika

Po čiščenju se koža pogosto izsuši. Njeno pH ravnovesje je pogosto porušeno, občutek na koži pa je neprijetno suh in zategnjen. Z uporabo tonika lahko dodatno negujete kožo in se znebite neprijetnega občutka.

Afrodita tonik Clean phase sensitive je posebno primeren za nego suhe in občutljive kože. Poskrbi za ustrezno pomiritev kože in njeno vlaženje, za to je zaslužen predvsem prisoten bisabolom. Tonik prispeva k povrnitvi naravnega pH ravnovesja kože. Ob tem pa tonik zaščiti kožo pred onesnaževalci iz zunanjega okolja in hkrati spodbuja regeneracijo kože.

Uporaba tonika Afrodita

Za doseganje optimalnih učinkov tonika priporočamo, da ga uporabljate po vsakokratnem čiščenju kože z mlekom ali peno. Tonik kanite na vato in z njo nanesite tonik na obraz ter počakajte, da se popolnoma vpije.

Sestavine INCI

Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Bisabolol, Allantoin, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Trehalose, Serine, Algin, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Pollulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Parfum, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja