Bebivita instant komarčkov čaj, 200 g
Bebivita instant komarčkov čaj, 200 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Bebivita instant komarčkov čaj, 200 g

Proizvajalec: Bebivita
Bebivita instant komarčkov čaj je živilo za posebne prehranske namene.
Cena: 2,37 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavakomarji
Tip izdelkačaj

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Bebivita instant komarčkov čaj je živilo za posebne prehranske namene.

Bebivita instant komarčkov čaj  je priročen čaj namenjen vsem nadobudnim malčkom ter otrokom. Čaj je izredno dobrega okusa, prijetno aromatiziran , otrok ga bo oboževal in se prijetno posladkal. Izdelek je primeren je za dojenčke od 4. meseca dalje in za otroke, ki radi pijejo osvežujočo pijačo.

Uporaba Bebivita instant čaja jabolko in melisa

Za dojenčke od 4. meseca starosti dalje
V stekleničko, ki je primerna za vašega otroka nasujte Bebivitin granulat in sicer po eno žličko granul, kar ustreza 4 gramom granulata. Dodajte 100 mL prekuhane vode, ki naj bo predhodno ohlajena na za pitje primerno temperaturo. Pred uporabo venomer preverite ali je temperatura tako pripravljenega napitka ustrezna.

Za otroke nad 12. mesecem starosti
V skodelico stresite 1 čajno žličko Sanovita granulata ali 4 grame, nakar dolite 200 mL čiste vode, sobne temperature.

Opozorila ob uporabi Bebivita napitka

Bebivita granulat vsebuje ogljikove hidrate, kar pri daljšem pitju te tekočine lahko pomeni kvarjenje zob. Da bi se tovrstni poškodbi zob izognili poskrbite, da bo vsakodnevna higiena zob vašega nadobudneža redna in natančna. Otrok naj pije iz skodelice, čim prej naj se odvadi od pitja s flaško.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Reynolds z Medicinske fakultete Univerze Maryland, ki je preučeval zdravje starejših žensk, ki so shujšale. »Možno je, da ohranjanje telesne teže v resnici pripomore k bolj čilemu in zdravemu življenju v poznejših letih.«

V neki študiji starejših žensk je bila pri tistih, ki so šest let ohranile svojo težo, verjetnost za smrt 13-odstotna. Pri tistih, ki so zmanjšale telesno težo, pa se je to tveganje povečalo na 22 odstotkov. Pri ženskah, pri katerih je telesna teža med študijo opazno nihala navzgor in navzdol, pa so se pojavili streznjujoči rezultati. »Razmerorna majhno nihanje v teži - od 2,20 do 2,60 kg pri 163 cm visoki ženski - je povezano z znatno povečanim tveganjem za smrt,« pravi dr. Jay S. Magaziner, direktor Oddelka za gerontologijo na Medicinski fakulteti Univerze Maryland. »Že majhne spremembe je treba resno jemati.«

Strokovnjaki niso povsem prepričani, zakaj izguba telesne teže skrajšuje življenje pri starejših ljudeh. Očitno je nekaj hujšanja povezanega z resnimi boleznimi, toda to ni vsa zgodba. Neka druga študija kaže, da je namerno izgubljanje kilogramov tvegano celo za najbolj zdrave starejše ljudi. Ko so raziskovalci z Univerze Kalifornija v San Diegu 12 let spremljali 1800 žensk in moških, starej ših od 71 let, so ugotovili, da je bilo pri ženskah, ki so shujšale, za 38 odstotkov verjetneje, da bodo umrle med študijo, pri moških pa je bila ta verjetnost kar 76-odstotna. Zdaj vemo naslednje.

Zmanjševanje telesne teže pomeni izgubo mišic. Starejši ljudje imajo naravno manjšo mišično gostoto, kot so jo imeli, ko so bili stari 20, 30 ali 40 let. Posledično se njihova presnova upočasni in s tem čez dan porabijo manj kalorij. Zmanjševanje telesne teže pospeši ta proces. Če s staromodno dieto z malo kalorijami izgubite 4,5 kg, boste ob 2,25 kg maščevja - in 2,25 kg mišic, ki jih nujno potrebujete, pravijo strokovnjaki v Cooperjevi kliniki v Dallasu. Posledica: izguba toliko mišic bo še bolj upočasnila.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Težavakomarji
Tip izdelkačaj

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.