Afrodita Coconut tekoče milo, 300 mL

Afrodita Coconut tekoče milo je bogato oljno tekoče milo za roke, ki vsebuje kokosovo vodo. Afrodita Coconut tekoče milo je bogato oljno tekoče milo za roke, ki vsebuje kokosovo vodo.
33189 33189
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Coconut tekoče milo je bogato oljno tekoče milo za roke, ki vsebuje kokosovo vodo.

Prednosti in lastnosti tekočega mila

  • oljna tekstura
  • vsebuje 100% kokosovo vodo
  • vlažilno negovanje
  • pH ustrezen za kožo
  • ne vsebuje silikona
  • vegansko

Delovanje mila za roke Afrodita Coconut

Koža na rokah je predel kože, ki ga očistimo največkrat v dnevu. Naše roke so namreč konstantno v stiku s površinami, kjer mrgoli na stotine bakterij in virusov. Prav zato je smiselno, da kožo redno čistimo in pri tem nam učinkovitost zagotavljajo mila v kombinaciji s toplo vodo.

Marsikatero milo pa med čiščenjem naše roke izsuši. Če se želite temu izogniti je odlična izbira prav milo za roke Afrodita Coconut. Vsebuje namreč 100% kokosovo vodo. Tako med vsakim čiščenjem poskrbi za izdatno vlaženje. Afrodita Coconut je oljno tekoče milo za roke, ki ob stiku z vodo ustvari prijetno peno. Bogata kremna tekstura poskrbi za učinkovito čiščenje kože.

Med umivanjem rok vas bo navdušil tudi prijeten sladek vonj eksotičnega kokosa. Za vašo kožo rok pa bo poskrbela 100% kokosova voda, ki je izjemno bogata z različnimi sestavinami. Vsebuje tako vitamine kot minerale in tudi aminokisline, encime in beljakovine. Blagodejno deluje na kožo ob tem, ko ji nudi bogato vlaženje.

Uporaba tekočega mila

Afrodita Coconut tekoče milo je odlično za vsakodnevno uporabo. Z njim si lahko roke umijete večkrat dnevno, pri čemer pa upoštevajte navodila za pravilno umivanje rok, da zagotovite dobro stopnjo higiene.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov