Afrodita Family Cream aloe vera, 150 mL

Afrodita Family Cream aloe vera je odlična za celotno družino. Ne glede na to kakšno kožo imate bo vaša koža odlično navlažena in pomirjena. Afrodita Family Cream aloe vera je odlična za celotno družino. Ne glede na to kakšno kožo imate bo vaša koža odlično navlažena in pomirjena.
33007 33007
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Family Cream aloe vera je odlična za celotno družino. Ne glede na to kakšno kožo imate bo vaša koža odlično navlažena in pomirjena.

Prednosti in lastnosti univerzalne kreme aloe vera Afrodita

  • primerno za vse kožne tipe
  • univerzalna uporaba
  • vsebuje aloe vero
  • ne vsebuje parabena
  • veganska

Delovanje aloe vera univerzalne kreme

Samo en izdelek, ki odlično neguje kožo obraza in telesa. Učinkovit tako pri mladi koži kot tudi zrelejši. Če iščete takšen izdelek, ki ima hkrati še odlične sestavine, izberite aloe vera univerzalno kremo Afrodita.

Vsem dobro znana Aloe vera ima izjemne vlažilne učinke na kožo. Poznamo jo tudi kot sestavino, ki prispeva k regeneraciji kože in kožo ob tem ščiti pred fotostaranjem. Aloe vera na kožo deluje tudi blagodejno, saj jo pomirja ob morebitni občutljivosti, rdečici ali srbečici.

Univerzalna krema vsebuje tudi jojobino olje, visoko cenjeno sestavino. Jojobino olje vsebuje tako vitamin A kot tudi vitamin E. Olje je zelo podobno naravnemu kožnemu sebumu, saj vsebuje kar 96 % keramidov. Olje jojobe kožo ščiti pred pretirano dehidracijo in ob redni uporabi učinkovito vpliva na mehkobo kože. Po vsakem nanosu bo izboljšana vaša elastičnost kože, saj lahko jojobino olje prodre v globlje plasti kože. Ker je jojobino olje povsem naravno, ima odlično sestavi ter je nekomedogeno, je primerno tudi za mastno kožo.

V aloe vera univerzalni kremi se nahaja tudi vitamin E, ki je skupen naravnih vlažilcev. Koža bo tako optimalno navlažena, ob tem pa vitamin E zagotovi tudi ustrezno zaščito pred vplivi prostih radikalov.

Uporaba univerzalne kreme

Aloe vera univerzalno kremo lahko uporabite kadarkoli čez dan na kateremkoli predelu kože. Kožo pred nanosom očistite potem pa se razvajajte v prijetni teksturi in vonju. Po potrebi lahko nanos čez dan obnovite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja