Afrodita Feel… Harmony darilni set, 1 set

Feel… Harmony darilni set vsebuje dva inovativna izdelka za negovanje kože. Feel… Harmony darilni set vsebuje dva inovativna izdelka za negovanje kože.
33167 33167
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Feel… Harmony darilni set vsebuje dva inovativna izdelka za negovanje kože.

Prednosti in karakteristike darilnega seta

  • inovativni izdelki
  • vsebuje lahko maslo za prhanje
  • vsebuje negovalno olje za telo
  • pH ustrezen za negovanje kože
  • veganska izdelka

Delovanje izdelkov Feel… Harmony

Darilni set Feel… Harmony je odlična izbira za tiste, ki si želijo več kot običajno. Darilni set namreč vsebuje dva inovativna izdelka. ki sta namenjena oskrbi kože pri vsakodnevnih ritualih.

Prvi izdelek v setu je lahko maslo za prhanje. Neobičajna tekstura, ki se jo boste hitro navadili, je odlična za vsakodnevno rabo. Vaše prhanje bo postalo pravi negovalni ritual. Maslo za prhanje namreč vsebuje karitejevo maslo, ki je znano po svojih negovalnih učinkih. Prav tako ima izjemno hranljivo moč in kožo učinkovito mehča. Presenetil vas bo tudi prijeten vonj lahkega masla za prhanje, ki bo prijetno sprostil vaše čute.

Za izjemno negovanje takoj po prhanju pa poskrbi še negovalno olje. Olja so primerna tudi za vsakodnevno negovanje kože. Predvsem se svetujejo osebam z izredno suho ter izsušeno kožo. Učinkovito pa deluje tudi pri vseh ostalih tipih kože. Negovalno olje za telo vsebuje dve izjemno dragoceni sestavini. Karitejevo maslo in deviško hladno stiskano olje jojobe s skupnimi močmi delujeta izredno negovalno. Izjemen nabor hranil tako iz karitejevega masla kot jojobinega olja ima samo pozitivne učinke na kožo. Olje za telo bo poskrbelo za pravo sproščujoče luksuzno razvajanje.

Uporaba izdelkov v darilnem setu

Lahko maslo za prhanje uporabite namesto običajnega gela za prhanje. Uporabite ga lahko na suhi ali vlažni koži. Po telesu razmažite maslo in nato sperite z zadostno količino vode.

Negovalno olje za telo nanesite na kožo po potrebi. Maslo lahko uporabite tudi za masažo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja