Afrodita Foot Care SOS balzam za trdo in razpokano kožo, 50 mL

Učinkovita oskrba vaših otrdelih in razpokanih stopal, s pomočjo urea in glicerina v SOS balzamu Foot Care Afrodita. Učinkovita oskrba vaših otrdelih in razpokanih stopal, s pomočjo urea in glicerina v SOS balzamu Foot Care Afrodita.
29015 29015
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Učinkovita oskrba vaših otrdelih in razpokanih stopal, s pomočjo urea in glicerina v SOS balzamu Foot Care Afrodita.

Prednosti in karakteristike SOS balzama

  • uporaba na stopalih
  • za trdo in razpokano kožo
  • z obnavljajočim delovanjem
  • ne vsebuje silikonov, barvil in umetnih dišav
  • veganski izdelek

Delovanje Foot Care Afrodita balzama

Koža na stopalih je pogosto najbolj suha in otrdela koža na telesu. Dejstvo je tudi, da ji redko posvečamo posebno pozornost, vse dokler ne pride do težav.

Otrdele in razpokane pete lahko povzročajo številne težave pri vsakodnevnih opravilih. Že nekaj korakov po stanovanju je lahko težavnih, medtem ko dolgih sprehodih sploh ne razmišljamo. Pogosto je potrebno zaradi takšne kože izbrati drugačno obutev, ki je dovolj udobna. Rešitev pa predstavlja tudi Afroditin SOS balzam za trdo in razpokano kožo.

Balzam deluje ciljano na mestu nanosa in učinkovito mehča kožo stopal. Je vaša prva pomoč ko zaznate, da se vaša koža na stopalih spreminja, je manj mehka in pretirano izsušena.

S pomočjo Urea bo vaša koža stopal dobro navlažena in zaščitena pred pretiranim izsuševanjem. Tako bo koža bolj mehka in prožna. Pojav trde in razpokane kože bo onemogočen, prav tako otiščancev in žuljev. Kožo dodatno vlaži tudi prisoten glicerin.

Za izdatno negovanje poskrbi kombinacija karitejevega masla ter ekološkega hladno stiskanega kokosovega olja. Karitejevo maslo s svojim negovanjem učinkovito mehča kožo. Gre za maslo, ki je bogato tako z vitamini kot tudi antioksidanti in maščobnimi kislinami. Deluje regenerativno, ob tem ko kožo vlaži, hrani in ščiti pred negativnim vplivom zunanjih dejavnikov. Dragocen vir antioksidantov je tudi kokosovo olje, ki s svojim negovalnim učinkom poskrbi za intenzivno mehčanje kože stopal.

Uporaba balzama Afrodita

SOS balzam za trdo in razpokano kožo nanesite na stopala dvakrat na dan. Med nanosom izvedite nežno masažo, da se balzam dobro vpije. Na predelih kjer je vaša koža izjemno suha in trda, nanesite bolj izdaten sloj balzama.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja