Vichy Liftactiv Supreme krema za normalno do mešano kožo, 50 mL

Vichy Liftactiv Derm Source je učvrščujoča nega proti gubam za suho kožo. Vichy Liftactiv Derm Source je učvrščujoča nega proti gubam za suho kožo.
493210 12793

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Liftactiv-Derm Source je nova linija učvrstilne nege proti gubam.
Derm Source nočna krema je primerna za vse tipe kože, tudi najbolj občutljive. S tem ko vpliva na specifični sloj kože, ki ga Vichy imenuje Derm Source, nočna krema spodbuja obnovo celic povrhnjice, kožnih vlaken ter vitalnih členov med poršinskimi sloji kože.

Rezultat je učvrščena koža z zmanjšanimi gubami, s celodnevnim lifting občutkom. Koža je v trenutku bolj gladka, sijoča in napolnjena.

Vsebuje izvleček Rhamnose, ki spodbuja delovanje Derm Source. Nemastna in nelepljiva tekstura s pomirjevalnim učinkom na kožo.

Prednosti

Brez parabenov, hipoalergen izdelek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Strongyloides stercoralis

Strongyloides stercoralis (Bavay, 1876, Stiles in HassaIl, 1902) povzroča strongiloidozo (strongyloidosis). Bolezen je značilna za vlažne tropske in subtropske kraje. V Evropi so glisto našli v Grčiji, Italiji, Švici in Nemčiji. Pri nas glista Strongyloides stercoralis ni pogosta. Najdemo jo le pri redkih posameznikih.

Morfologija in biologija

Parazitska samica je dolga 2 mm, samec pa 0,7 mm. V sluznici dvanajstnika in tankega črevesa samica odlaga jajčeca, velika 55 x30 urn.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja