Afrodita Hydra Patch H2O krema za normalno do mešano kožo, 50 mL

Z nanosom Afrodita Hydra Patch H2O krema za normalno do mešano kožo si zagotovite izjemno vlaženje kože in ustrezno zaščito pred škodljivimi vplivi iz okolja. Z nanosom Afrodita Hydra Patch H2O krema za normalno do mešano kožo si zagotovite izjemno vlaženje kože in ustrezno zaščito pred škodljivimi vplivi iz okolja.
32721 32721

Ocene in mnenja

Opis

Z nanosom Afrodita Hydra Patch H2O krema za normalno do mešano kožo si zagotovite izjemno vlaženje kože in ustrezno zaščito pred škodljivimi vplivi iz okolja.

Zakaj uporabiti kremo za normalno do mešano kožo?

  • primerno za kožo po 20. letu
  • neguje normalno do mešano kožo
  • intenzivno ter dolgotrajno vlaženje
  • ne vsebuje silikona, parabenov, parafina
  • nekomedogeno
  • primerno za vegane

Delovanje Hydra Patch kreme za normalno do mešano kožo

Afrodita s kremo za normalno do mešano kožo iz linije Hydra patch ponuja intenzivno in takojšno hidratacijo, z dolgim učinkovanjem. Ob tem pa kožo še dodatno zaščiti pred škodljivimi onesnaževalci iz okolja ter upočasni vidne učinke staranja.

Krema se ponaša z inovativno tehnologijo Patch H2O. Gre za edinstven učinek zaščite in negovanja. Ustvarjena hidrofobna plast preprečuje pretirano izgubo vlage v koži. Hkrati pa kožo izdatno vlaži, saj lahko vlažilni kompleks prodre v epidermis in takoj ponudi prijeten svež občutek. Izjemno hidratantna krema deluje na tri načine. Vlaženje je takojšnje, deluje dolgotrajno in celo podaljšano, kar koži zagotavlja ustrezno bogato vlaženje.

Krema za normalno do mešano kožo uspešno ščiti kožo pred škodljivimi onesnaževalci iz okolja. V zraku na našo kožo preži ogromno majhnih delcev prahu, izpušnih plinov in cigaretnega dima. Afrodita krema je uspešna tudi pri boju proti prvim znakom staranja. Zaščiti kožne celice pred različnimi poškodbami, jim pomaga pri revitalizaciji in obnovi.

Olje jojobe, ki je dodano kremi za normalno do mešano kožo Afrodita, vsebuje veliko količino antioksidantov. Prispeva k manjšemu izločanju žlez lojnic in učinkovito pomirja razdraženo kožo. Na njo pa vpliva tudi provitamin B5, ki je dodan kremi za normalno do mešano kožo Afrodita. Hkrati pa prispeva k večji vlažnosti kože.

Uporaba kreme za normalno do mešano kožo Afrodita

Intenzivno in dolgotrajno vlažilna krema je primerna tako za jutranjo kot večerno negovanje kože. Nanesite jo na temeljito očiščeno in tonizirano kožo. Počakajte, da se vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja