Afrodita Hydra Patch H2O očesna krema, 15 mL

Oskrbite občutljiv predel okoli oči z Hydra Patch H2O očesna krema, ki optimalno navlaži kožo. Oskrbite občutljiv predel okoli oči z Hydra Patch H2O očesna krema, ki optimalno navlaži kožo.
32880 32880
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Oskrbite občutljiv predel okoli oči z Hydra Patch H2O očesna krema, ki optimalno navlaži kožo.

Lastnosti očesne kreme Hydra Patch H2O

  • posebno za kožo okoli oči
  • primerno za vegane
  • brez parabenov, parafina in silikona

Delovanje Hydra Patch H2O očesne kreme

Koža okoli oči najprej pokaže znake staranja. S pomočjo očesne kreme, boste občutljivi koži okoli oči nudili primerno nego in kožo tudi zaščitili.

Prisotna tehnologija PatcH2O zagotavlja vlaženje takoj po nanosu in vlaženje, ki traja tudi dlje časa po nanosu. S to tehnologijo na koži ustvarimo zaščitni in negovalni sloj oziroma hidrofobno plast. S tem preprečimo, da bi prišlo do pretiranega izsuševanja kože zaradi izhlapevanja vode. Ob tem pa v epidermis prodira vlažilni kompleks.

V očesni kremi je tudi izvleček Centella asiatica ali tigrove trave. Ta rastlina, ki raste na območju Indije, Shri Lanke in Indonezije je bogata z vitamini in minerali. Ekstrakt vsebuje tudi flavanoide, tanine, triterpenoide in amino kisline. Na kožo izvleček deluje proti staranju. Kožo s pomočjo vseh aktivnih učinkovin napne in spodbuja njeno obnavljanje.

Prisotno šipkovo olje, je bogato z vitamini ter maščobnimi kislinami omega 3 in omega 6, vsebuje pa tudi beta karoten. Šipkovo olje je znano po svojih regenerativnih učinkih in vplivu na kožne nepravilnosti. Olje se hitro vpije v kožo, saj so lipidi podobni koži lastnim lipidom. Kljub temu, da gre za olje, na koži ne pušča mastnega in obteženega občutka.

Uporaba očesne kreme Afrodita Hydra Patch

Uporabite očesno kremo vsako jutro in vsak večer. Uporabite po čiščenju in toniziranju obraza. Majhno količino nanesite na območje okoli oči in s prstnimi blazinicami nežno vtrite s pomočjo krožnih gibov. Tako boste dosegli optimalne učinke kreme skozi prijetno masažo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja