4KidsAndUs medeno milo, 100 g

<strong>4KidsAndUs medeno milo je prijetno medeno milo, ki s svojii dragocenimi sestavinami kožo globinsko vlaži, neguje ter očisti. </strong> 4KidsAndUs medeno milo je prijetno medeno milo, ki s svojii dragocenimi sestavinami kožo globinsko vlaži, neguje ter očisti.
1988 1988

Ocene in mnenja

Opis

4KidsAndUs medeno milo je prijetno medeno milo, ki s svojii dragocenimi sestavinami kožo globinsko vlaži, neguje ter očisti.

Oplemeniteno je s sestavinami edu, ki kožo globinsko nahranijo ter jo pomirijo, učvrstijo ter nudijo prijeten občutek svežine.
4KidsAndUs medeno milo je primerno za vse starosti in tipe kože. Milo je akirano v embalaži, ki je prijetna na izgled ter primerna za darilo.

Izdelava samega mila sicer ni huda znanost, kljub temu pa zahteva nekaj znanja in prakse in v nas prav zares prebuja občutek mojstrstva in obrtništva.

Prednost izdelave mil po svoji izbiri je predvsem vpliv na sestavine, ki jih želimo vkomponirati v samo milo.

Sestavo mila lahko spreminjamo po lastni želji, med drugim pa gre za zelo kontroliran proces, pri katerem so vse niti v naših rokah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Pri večini vrst artropodov sta spola ločena, oploditev je notranja, samice ležejo jajčeca.

Artropodi lahko različno škodujejo človekovemu zdravju. Bolezen lahko prenašajo kot biološki prenašalci ali vektorji ali kot mehanični vektorji. Bolezni lahko povzročajo tudi z zbadanjem ali zajedanjem v koži in z vbrizgavanjem strupnin.
Členonožca, v katerem se parazit razmnožuje in ima v njem svoj razvojni krog, imenujemo biološki vektor. Razvojni krog filarije Wuchereria bancrofti v komarju iz rodu Culex je prvi opazoval Patrick Manson že leta 1878. Smith in Kilbourne sta nekaj let pozneje odkrila, da klop Boophilus annulatus prenaša povzročitelje goveje mrzlice v Teksasu. Leta 1897 je Ronald Ross dokazal razvojni krog ptičje malarije v Culexu. Walter Reed je leta 1900 dokazal, da komarji iz rodu Aedes prenašajo rumeno mrzlico. Pozneje so pojasnili še mnoge druge cikluse povzročiteljev bolezni in marsikateri je odvisen od artropoda. Različni biološki vektorji lahko prenašajo na človeka razne parazite. Parazit je patogen le za človeka, kar kaže, da se je prilagajal na artropoda mnogo dlje kakor na človeka. Včasih je človek obligatni vmesni gostitelj, npr. pri malariji, včasih pa je za človeka infekcija le naključna, npr. z bakterijo Francisella tularensis. Pri bioloških vektorjih imamo vedno inkubacijo, ko se parazit razvija v artropodu in še ni nalezljiv.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 4kidsAndUs 4kidsAndUs
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja