Afrodita Intim Probiotic Therapy intimno milo za umivanje, 200mL

Afrodita Intim Probiotic Therapy intimno milo za umivanje vsebuje probiotike s katerimi skrbi za mikrobiomsko ravnovesje kože na intimnem predelu. Afrodita Intim Probiotic Therapy intimno milo za umivanje vsebuje probiotike s katerimi skrbi za mikrobiomsko ravnovesje kože na intimnem predelu.
33108 33108
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Intim Probiotic Therapy intimno milo za umivanje vsebuje probiotike s katerimi skrbi za mikrobiomsko ravnovesje kože na intimnem predelu.

Zakaj izbrati intimno milo Probiotic Therapy?

  • z dodanimi probiotiki
  • skoraj 96% sestavin naravnega izvora
  • pH vrednost = 4
  • ne vsebuje barvil in mil
  • brez parafina, silikonov ter SLES & SLS
  • ginekološko testirano
  • dermatološko testirano
  • pediatrično testirano
  • vegansko

Delovanje Intim Probiotic Therapy intimnega mila Afrodita

Negovanje kože na intimnem predelu je izredno pomembno za ustrezno higieno pri nežnejšem spolu. Koža tega predela je običajno veliko bolj dovzetna za zunanje bakterije in že v osnovi je ta koža nekoliko bolj občutljiva, kot drugje po telesu. Za prijeten občutek brez iritacij, je pomembno tudi mikrobiomsko ravnovesje kože intimnega predela.

Intimno milo Probiotic Therapy učinkovito vlaži kožo in ob tem tudi blagodejno deluje na razdraženo kožo. S pomočjo intimnega mila Afrodita se bo ublažil tudi neprijeten občutek, ki ga povzroča občutljiva sluznica intimnega predela.

Afroditino intimno milo Probiotic Therapy ima dodane probiotike. Z njihovo pomočjo, se ob redni uporabi mila vzdržuje in spodbuja raznolikost lastnega ravnovesja pri posameznicah. Govorimo o ravnovesju bakterij, tako dobrih kot slabih, na intimnem predelu.

Prisotna bioaktivna mlečna kislina vpliva na pH občutljivega predela. Najprej prispeva k vzpostavljanju pH ravnovesja, nato pa pomaga pri vzdrževanju tega ravnovesja.

Uporaba intimnega mila Afrodita

Intimno milo je primerno za vsakodnevno uporabo. Ko dobro navlažite kožo, nanesite nekaj intimnega mila in ga nato dobro sperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja