Afrodita Lavander oljni gel za prhanje, 250 mL

Afrodita Lavander oljni gel za prhanje vas med prhanjem sprosti s prijetnim vonjem, vašo kožo pa učinkovito neguje. Afrodita Lavander oljni gel za prhanje vas med prhanjem sprosti s prijetnim vonjem, vašo kožo pa učinkovito neguje.
33068 33068
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Lavander oljni gel za prhanje vas med prhanjem sprosti s prijetnim vonjem, vašo kožo pa učinkovito neguje.

Značilnosti gela za prhanje

  • vsebuje naravna eterična olja
  • oljna tekstura
  • sproščujoč vonj
  • ne vsebuje silikona in parabenov
  • vegansko

Delovanje Lavander oljni gel za prhanje

Oljna tekstura Lavander gela za prhanje Afrodita je primerna prav za vse kožne tipe. Ne gre za običajen gel za prhaje saj ob čiščenju kože nudi še izjemen sprostitveni učinek.

Formulacija Lavander oljnega gela za prhanje med čiščenjem kožo tudi bogato neguje. Po prhanju bo koža brez izsušenega občutka. Presenetila vas bo izjemna voljnost kože in njena mehkoba. Hkrati pa bo koža še prijetno dišala.

Gelu za prhanje Lavander Afrodita je namreč dodano eterično olje sivke. Ob tem, da prijetno diši in nudi odlično sprostitev duha, ima sivka tudi moč pomirjanja kože.

Med prhanjem z Afrodita Lavander oljnim gelom za prhanje boste tako sprostili telo in duha. Še posebno učinkovito deluje pri večernem prhanju, saj vas odlično sprosti pred odhodom v posteljo.

Uporaba oljnega gela za prhanje

Lavander oljni gel za prhanje Afrodita uporabljajte med prhanjem. Ko si želite čiste kože in sprostitve nanesite nekaj gela na vlažno kožo telesa. Razporedite po celotnemu telesu in nato dobro izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja