Megasonex Nano-hidroksiapatitna zobna pasta, 100 g

<p>Megasonex Nano-hidroksiapatitna zobna pasta je nova inovativna zobna pasta namenjena negi va&scaron;ih zob z osnovnimi sestavinami, ki jih va&scaron;i zobje tudi vsebujejo.</p>

Megasonex Nano-hidroksiapatitna zobna pasta je nova inovativna zobna pasta namenjena negi vaših zob z osnovnimi sestavinami, ki jih vaši zobje tudi vsebujejo.

512371 25950

Ocene in mnenja

Opis

Megasonex Nano-hidroksiapatitna zobna pasta je nova inovativna zobna pasta namenjena negi vaših zob z osnovnimi sestavinami, ki jih vaši zobje tudi vsebujejo. Megasonex Nano-hidroksiapatitna zobna pasta naredi vaše zobe zopet gladke in sijoče.

Obnova zobne sklenine je tako hitrejša, temeljitejša, zobje pa so globinsko zaščiteni. Sklenina postane zopet čvrsta in močna ter oplemenitena z hidroksiapatitom - glavno sestavino zobne paste in vaših zob.

Zobna pasta Megasonex Nano je sestavljena tudi iz: sorbitola, ksilitola, vode,silicijevega dioksida, arome,natrijevega saharinata, silikatov, titanijevega dioksida, citronske kisline...

Navodila za uporabo Megasonex Nano zobne paste

Megasonex Nano zobno pasto uporabljajte najmanj dva krat dnevno oziroma po navodilih vašega zobozdravnika. Proizvod ne vsebuje fluorida, vendar je vseeno v času, ko zobno pasto uporablja vaš otrok smiselen nadzor in pazljivost.

Megasonex Nano zobna pasta je posebej formulirana za električne zobne ščetke ter ultrazvočne zobne ščetke, saj ne vsebuje penilcev ter konzervansov.

Megasonex Nano zobno pasto uporabljajte v kombinaciji z megasonex ultrazvočno zobno ščetko.

Uporaba Megasonex Nano zobne paste pomaga obnoviti vašo zobno sklenino, saj zobna pasta vsebuje glavne sestavne gradnike iz katerih je zob zgrajen in sicer hidroksiapatit.

Profesionalna formula Megasonex Nano zobne paste

Megasonex Nano zobno pasto so razvili vrhunski kemiki v Kaliforniji, tako da izpolnjuje najstrožje kriterije zobozdravnikov po vsem svetu. 

Ostale prednosti Megasonex Nano zobne paste

- zmajša vidnost zobnih oblog
- zmanjšuje možnost za nastanek zobnega kamna in posledično kariesa
- omogoča regeneracijo ustne votline
- ne vsebuje fluorida ali sulfatov kot penilcev
- pH zobne paste je uravnan, zato zobna pasta ne škodi ustni votlini
- je blagega okusa
- zobno pasto lahko uporabljajo tudi otroci

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Megasonex Megasonex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov