Afrodita Q10 Boost krema za normalno do mešano kožo, 50 mL

Afrodita Q10 Boost krema za normalno do mešano kožo z izjemno kombinacijo koencima Q10 in vitamina E zagotavlja dvojno učinkovitost proti znakom staranja kože. Afrodita Q10 Boost krema za normalno do mešano kožo z izjemno kombinacijo koencima Q10 in vitamina E zagotavlja dvojno učinkovitost proti znakom staranja kože.
424315 32881
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Q10 Boost krema za normalno do mešano kožo z izjemno kombinacijo koencima Q10 in vitamina E zagotavlja dvojno učinkovitost proti znakom staranja kože.

Prednosti kreme za normalno do mešano kožo Q10 Boost

  • primerna za uporabo po 35. letu
  • hitra absorpcija
  • dvojna anti-age zaščita
  • primerno za vegane

Delovanje Afrodita Q10 Boost krema za normalno do mešano kožo

Z ustrezno nego lahko izgledate bolj mladostno in sveže. Izkoristite dvojno anti-age delovanje kreme za normalno do mešano kožo Q10 Boost. Popolna kombinacija sestavin zagotavlja izdatno vlaženje in antioksidativno delovanje. Vaša koža bo zaščitena pred prezgodnjim staranjem. Izgled kože bo veliko bolj mladosten in svež, saj krema učinkovita zmanjša vidnost gub in tankih linij.

Pristnost Q10

Po zaslugi koencima Q10, ki je prisoten v kremi, bodo kožne celice zaščitene pred prezgodnjim staranjem, ki je lahko posledica več dejavnikov. Zelo pogosto ga povzroča izpostavljenost nevarnim UV žarkom, kot tudi sodobno življenje – izpušni plini, cigaretni dim, uživanje alkohola ter vsakodnevni stres. Zaradi teh dejavnikov nastanejo prosti radikali, ki so visoko reaktivne in nestabilne molekule.

Koencim Q10, ki je del vsake žive celice, uspešno zmanjša oziroma nevtralizira učinkovanje prostih radikalov na trajne poškodbe kolagenskih ter elastinskih vlaken.

Krema Q10 Boost za normalno do mešano kožo vsebuje tudi vitamin E. To je glavni lipofilni antioksidant v koži, ki se nahaja v vseh plasteh kože. Prispeva k zaščiti kože pred posledicami delovanja prostih radikalov. Vitamin E predstavlja drugo anti-age delovanje kreme Q10 Boost. Vitamin E na kožo deluje tudi vlažilno, saj zaščiti lipide in lipoproteine celičnih membran pred oksidacijo in jim pomaga ohraniti njihovo sposobnost vezave vlage.

Enkapsulirana oblika vitamina E, ki se v Afrodita Q10 Boost kremi za normalno do mešano kožo pojavlja kot rdeče mili-kapsule, zagotavlja vitaminu E optimalno stabilnost. S takšnim načinom zagotovimo najvišjo možno učinkovitost vitamina E, saj njegovo delovanje aktiviramo ob nanosu, ko z gibi raztopimo mili kapsule.

Uporaba kreme Q10 Boost za normalno do mešano kožo

Za doseganje najboljših učinkov vam svetujemo, da kremo uporabljate zjutraj in zvečer. Vzemite si dve minuti zase in kremo nanesite z nežno masažo obraza. S krožnimi gibi boste spodbudili mikrocirkulacijo kože ob tem pa boste raztopili in aktivirali rdeče mili – kapsule prisotnega vitamina E.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja