Afrodita Red Grapes negovalno mleko za telo, 250 mL

Afrodita Red Grapes negovalno mleko za telo s prijetnim vonjem in hitro vpijajočo teksturo, neguje vašo kožo s pomočjo karitejevega masla. Afrodita Red Grapes negovalno mleko za telo s prijetnim vonjem in hitro vpijajočo teksturo, neguje vašo kožo s pomočjo karitejevega masla.
33134 33134
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Red Grapes negovalno mleko za telo s prijetnim vonjem in hitro vpijajočo teksturo, neguje vašo kožo s pomočjo karitejevega masla.

Lastnosti hranljivega mleka za telo

  • z oljem grozdnih pečk
  • se hitro vpije
  • brez dodanega parafina
  • prijetnega vonja
  • vegansko

Delovanje negovalnega mleka za telo Red Grapes

Po čiščenju kože je smiselno, da nadaljujemo z negovanjem kože. Z vsakim čiščenjem namreč posegamo v kožo in ne uspe nam očistiti le nabranih nečistoč na koži, temveč oslabimo tudi normalna ravnovesja na koži. Po tem, ko telo osušimo po prhanju, nas pogosto pričaka nekoliko suh občutek, kot da nam je koža nekoliko premajhna. Suhost je namreč zelo logična posledica čiščenja kože.

Ker naša koža potrebuje izdatno negovanje, tudi po celem telesu, Afrodita predstavlja negovalno mleko za telo Red Grapes. To je zelo intenzivno in razkošno negovalno mleko, ki bo v trenutku nahranilo vašo kožo.

Vsebuje dve glavni aktivni sestavini, ki pripomoreta k bolj mehki in gladki koži. Olje grozdnih pečk intenzivno neguje kožo in daje negovalnemu mleku zelo prijeten sladkast vonj. Negovanje kože bo tako postalo veliko bolj sproščeno in zanimivo, saj bo vonj grozdih jagod nežno spodbudil vaše čute.

Karitejevo maslo, ki je pridobljeno iz semen karitejevega drevesa, je izredno učinkovito pri oskrbi kože. V kozmetiki je priljubljeno predvsem zaradi pestrega nabora vitaminov, antioksidantov in maščobnih kislin, ki jih vsebuje. V mleku za telo Afrodita pa poskrbi za izjemno hranljivo nego, ki je hkrati tudi hidratantna.

Ko se bo lahka tekstura negovalnega mleka vpila v vašo kožo, boste občutili prijeten naval svežine in vaša koža bo dobro navlažena in negovana. Zaradi skrbno izbranih sestavin, negovalno mleko za telo Afrodita, na koži ne pušča mastnih madežev.

Uporaba negovalnega mleka za telo

Po prhanju dobro osušite kožo z brisačo. Afrodita Red Grapes negovalno mleko za telo nanesite vsak dan v zadostni količini na celotno površino telesa. Z nežnimi krožnimi gibi dobro vtrite v kožo in počakajte, da se popolnoma vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja