Afrodita Shower Moments darilni paket, 1 set

Afrodita Shower Moments darilni paket ponuja dva gela za prhanje, ki osvežita vsakodnevni ritual čiščenja kože. Afrodita Shower Moments darilni paket ponuja dva gela za prhanje, ki osvežita vsakodnevni ritual čiščenja kože.
5601 5601
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Afrodita Shower Moments darilni paket ponuja dva gela za prhanje, ki osvežita vsakodnevni ritual čiščenja kože.

Prednosti in karakteristike darilnega paketa

  • za prhanje
  • nudi osvežitev
  • prijeten vonj
  • brez silikona
  • vegansko

Delovanje gelov za prhanje v paketu Shower Moments

Shower Moments je posebna linija gelov za prhanje znamke Afrodita, ki nudi nekoliko drugačne vonje za vaš vsakodnevni ritual čiščenja kože. Prijetni eksotični in sveži vonji v kopalnici ustvarijo popolnoma drug svet. V darilnem paketu Shower Moments sta dva gela za prhanje različnih tekstur in dišav.

Oljno kremni gel za prhanje Happy, bo vaše telo razvajalo s sladko pomarančo. Vsebuje namreč eterično olje pomaranče, katerega sladkast vonj prinaša svežino citrusov. Bogata oljna tekstura poskrbi za razvajanje kože med čiščenjem. Z vsakim prhanjem boste popolnoma revitalizirani in vaša koža bo na otip prijetno gladka, brez zategujočega občutka.

Gel za prhanje Free vsebuje 100% kokosovo vodo. Ta poskrbi za prijeten tropski vonj medtem ko kožo nežno očisti in dobro navlaži. Vrednost pH je prijazna do kože in zato gel ne bo dodatno razdražil kože med prhanjem. Ker ima gel dodano kokosovo vodo, ki je znana po svojih vlažilnih učinkih, se med prhanjem koža ne bo pretirano izsušila. Na koži bo ostala le svežina prijetnega vonja. Koža bo po prhanju na otip mehka in voljna.

Uporaba gelov za prhanje Shower Moments

Pred uporabo gela za prhanje dobro sperite kožo na telesu s tekočo vodo. Nanesite nekaj gela na kožo, nato pa pričnite z ustvarjanjem pene. Ko boste gel za prhanje razporedili po celotnem telesu, se bo že ustvarila nežna čistilna pena. Ostanke pene dobro izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja