BioSolis otroško zaščitno mleko z ZF 50+, 100 mL

<strong>BioSolis zaščitno mleko je prva izbira za vašega otroka z najvišjim faktorjem zaščite ter s 100 % naravnimi sestavinami, ki ne škodijo ter iritirajo kože.<br></strong> BioSolis zaščitno mleko je prva izbira za vašega otroka z najvišjim faktorjem zaščite ter s 100 % naravnimi sestavinami, ki ne škodijo ter iritirajo kože.
521019 27655

Ocene in mnenja

Opis

BioSolis mleko 50+  za nego otroške kože je namenjeno naravni vrhunski zaščiti kože obraza in otropkega telesa, ne vsebuje nanodelcev ter vsebuje le povsem naravne sestavine ter naravne filtre za zaščito pred UVA ter UVB žarki.

Biosolis zaščitno mleko je tako sestavljeno iz naravnih mineralnih ter rastlinskih dodatkov, ki varujejo kožo obraza in telesa vašega otroka pred toksičnimi UV žarki. Ti so namreč največkrat povzročitelji nastajanja radikalov (radikali so iniciatorji dolge verige kaskadnih procesov, posledica pa je poškodba celičnih membar ter počasno propadanje celic - staranje).

Prekomerna izpostavljenost UV žarkom torej povzroča staranje celic in kože nasploh - da teh procesov ne pospešujemo, pa je smiselno izogibanje sončnim žarkom med 12 in 16 uro. To pravilo je še posebej nujno upoštevati pri otrocih, saj je nećna otroška koža bolj ranljiva pred delovanjem radikalov ter sončnimi poškodbami celic.

Otroka z visokim zaščitnim faktorjem zaščitite tudi v času, ko sonce ni vidno, je za oblaki ali pa je otrok v senci. Tudi v teh naštetih primerih se sončni žarki prebijejo do nežne ter občutljive otroške kože.
Uporaba BioSolis mleka
BioSolis navišji zaščitni faktor je najboljša izbira pri zaščiti pred soncem in sicer še posebej za otroke. Če sončne zaščite ne upoštevate dosledno so lahko posledice precej boleče - še posebej če se soncu izpostavljate v času med 12 in 16 uro, ko je sončno obsevanje najmočnejše.

Poskrbite, da bo nanos mleka BioSolis temeljit - mleko nanesite na predele obraza, ramena, ter na vse izpostavljene predele telesa. Nanos redno obnavljajte - saj se le ta s kopanjem, brisanjem ter intenzivnim potenjem odstranjuje.

Izogibajte se stiku z očmi. Mleko je primeren le za zunanjo uporabo.
Sestavine BioSolis mleka
gel aloe vere, dikaprilil karbonat, titanijev dioksid, cinkov dioksid, propandiol, natrijev klorid, aluminijev hidroksid, dodatek parfumskega sredstva, stearinska kislina, vitamin E,  polihidro stearinska kislina, stearinska kislina, ekstrakt navadnega oranžnega korenčka, alkani kokosa, poligliceril-3 diisostearat, alkani kokosa, dodatek parfumskega sredstva, mlečna kislina, natrijev benzoat.

99% vseh sestavin je naravnih, 25,70% vseh sestavin pa ekološko pridelanih.
Splošno o izdelkih BioSolis
Izdelki BioSolis so proizvedeni iz vrhunskih ekološko certificiranih sestavin, ki kožo zaščitijo pred UVA ter UVB žarki, po drugi strani pa ne povzročajo na koži neprijetnih iritacij.

Izdelki BioSolis so ekološki po naravi, zaradi tega pa niso nič manj učinkoviti pri zaščiti ter preventivi. Izdelki za sončenje so narejeni v skladu z evropskimi smernicami predpiranimi za izdelke namenjene sončni zaščiti. Tako izdelki ne vsebujejo nanodelcev ter ob nanosu ne puščajo sledi UV filtrov, ki se ne bi vpili v kožno površino.

Kozmetika BioSolis je certificirana kozmetična linija, saj ustreza strogemu ECOCERT standardu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pro-Vera Pro-Vera
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja