Afrodita Why Mask Good Night nočna obnovitvena maska za suho kožo, 2 x 6 mL

Privoščite vaši suhi koži intenzivno hranljiv tretma z Why Mask Good Night nočno obnovitveno masko za suho kožo. Privoščite vaši suhi koži intenzivno hranljiv tretma z Why Mask Good Night nočno obnovitveno masko za suho kožo.
33037 33037
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Privoščite vaši suhi koži intenzivno hranljiv tretma z Why Mask Good Night nočno obnovitveno masko za suho kožo.

Prednosti in lastnosti Good Night maske

  • primerno za suho kožo
  • za nočno uporabo
  • profesionalni efekt
  • brez izpiranja
  • veganska

Delovanje Why Mask Good night maske za suho kožo

Če se soočate s suho kožo, si verjetno želite dolgo delujoč tretma, ki bi vašo kožo ustrezno nahranil in izboljšal njen izgled.

Afroditina nočna obnovitvena maska Why Mask Good Night je primerna prav za vas, ki imate suho kožo. S svojimi hranljivimi sestavinami se brez težav spopade z izsušeno kožo, ki vam povzroča preglavice, kar čez noč.

Karitejevo maslo poskrbi za hranljivo nego skozi celotno noč. Izjemno priljubljena sestavina je pridobljena iz semen karitejevega drevesa. Z prisotnimi antioksidanti, maščobnimi kislinami ter vitamini poskrbi za hranljivo in vlažilno nego. Prispeva k obnovi hidrolipidnega plašča in kožo zaščiti pred negativnimi zunanjimi dejavniki.

Maska vsebuje tudi koencim Q10, ki je naravno prisoten v človeškem telesu. Med staranjem se koncentracije koencima Q10 v telesu drastično zmanjšajo. Telo je tako manj učinkovito zaščiteno pred negativnimi vplivi prostih radikalov, ki so pogost razlog, da se koža začne hitreje starati.

Prisoten vitamin A pa prispeva k regeneraciji kožnih celic in vpliva na boljšo medcelično izmenjavo snovi.

Uporaba nočne obnovitvene maske Afrodita

Why Mask Good Night ima poseben način učinkovanja. Ko dobro očistite obraz in masko enakomerno razporedite po obrazu, vratu in dekolteju, je ne izpirajte. Maska vas bo razvajala celo noč.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja