Afrodita Why Mask maska za ekstremno navlažitev, 2 x 6 mL

Osvežite svojo kožo z nanosom maske Why Mask za ekstremno navlažitev. Osvežite svojo kožo z nanosom maske Why Mask za ekstremno navlažitev.
33040 33040
Minimalno naročilo - količina:3

Ocene in mnenja

Opis

Osvežite svojo kožo z nanosom maske Why Mask za ekstremno navlažitev.

Lastnosti maske za ekstremno navlažitev

  • izjemno vlaženje
  • pakiranje ustreza za dva nanosa
  • profesionalni učinek
  • veganska
  • dermatološko testirano

Delovanje Why Mask za vlaženje

Maska za ekstremno navlažitev Afrodita, je izdelana za vse tiste, ki imate kožo stalno izsušeno kožo. Masko lahko redno uporabljate, tudi če imate v negi obraza že izdelke za hidratacijo.

Maska za ekstremno navlažitev ima namreč profesionalni učinek, saj vsebuje skrbno izbrano kombinacijo sestavin. S tako pestrim naborom in dodano naravno mineralno vodo, je izjemna navlažitev kože povsem enostavna.

V maski za vlaženje je tudi gel aloe vere. Dobro znana rastlina ima številne izjemne učinke na kožo. Ob tem ko izdatno vlaži kožo ima tudi blagodejno pomirjujoč občutek ob morebitni občutljivosti, rdečici ali srbečici. Hkrati pa z aloe vero kožo zaščitimo pred staranjem.

Vsem dobro znana Aloe vera ima izjemne vlažilne učinke na kožo. Poznamo jo tudi kot sestavino, ki prispeva k regeneraciji kože in kožo ob tem ščiti pred fotostaranjem. Aloe vera na kožo deluje tudi blagodejno, saj jo pomirja ob morebitni občutljivosti, rdečici ali srbečici.

Gel aloe vere izdatno navlaži kožo. Aloe vera je znana po svojih regenerativnih učinkih na kožo, hkrati pa kožo zaščiti pred fotostaranjem.

Uporaba maske za vlaženje obraza

Ko temeljito očistite obraz in nanesete še tonik, masko za ekstremno navlažitev nanesite v enakomernem sloju na obraz. Po petnajstih minutah učinkovanja, ostanek maske vmasirajte v kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kozmetika afrodita Kozmetika afrodita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja