Akileine nočna maska za noge, 100 mL

Za zelo izsušeno kožo stopal s karitejevim maslom in izvlečki breskve ter korenja. Za zelo izsušeno kožo stopal s karitejevim maslom in izvlečki breskve ter korenja.
805301 10349

Ocene in mnenja

Opis

Za zelo izsušeno kožo stopal s karitejevim maslom in izvlečki breskve ter korenja.

Prednost izdelka Akileine nočna maska

Intenziven vlažilen učinek: +203% v 15 minutah formula prilagojena zelo izsušeni koži povrne mehkobo in prožnost - nemastna in nelepljiva tekstura

Izbrane aktivne sestavine

karitejevo maslo in olje jojobe: pomirja, neguje, ščiti

Vitamin E in Algisium C: kombinacija organskega silikona in vitamina, ki pomirja in ščiti korenje in breskev: naravno bogata z negovalnimi in pomirjujočimi lastnostmi, krepita in obnavljata povrhnjico

Srednjeameriško jojobino olje je znano po številnih vrlinah in je primerno za suho in dehidrirano kožo. Zagotavlja negovalno, pomirjujoče in zaščitno delovanje. Poleg tega obnavlja suho kožo in pomaga vzdrževati čvrsto kožo.

Vitamin E ima tako kot druge aktivne sestavine vlogo ohranjanja konstantne hidracije in nudi mehkejšo in bolj gladko kožo. Tako ščiti kožo pred onesnaženjem in zunanjimi agresijami, hkrati pa spodbuja lepoto kože.

Vse te sestavine vam bodo omogočile pridobivanje sveže, nežne in popolnoma hidrirane kože.

Navodila za uporabo

Za takojšen "flash"učinek nanesite debelo plast kreme na stopalo, pustite delovati 15 minut, preostanek obrišite. Za nočni "optimal"učinek nanesite debelo plast na stopalo, obujte nogavice in pustite delovati čez noč.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dihalne vaje

• Iztegnjen položaj Hatha Yoga - kobra: v legi na trebuhu upognite nad- in podlakti, dlani naj ležita približno v višini ramen. Prsni koš in glava sta pokončna. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.

• Tobogan naprej: pokleknite pred nizko pručko in podlakti ter roki (prijemaini del) plosko položite nanjo. Zdrsnite nazaj tako daleč, da bo zgornji del telesa vzporeden s tlemi. Prsni koš bi moral biti pri iztegnjenih rokah povešen navzdol. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.

• Tobogan nazaj: pokleknite na tla, da se z zadnjico dotikate pet. Roki (prijemaini del) za hrbtom položite na tla in hrbet rahlo potisnite do konca navzgor. V tem položaju vztrajajte od pet do dvajset minut. Pazite na svojo mejo zmogljivosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Akileine Akileine
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Trstenjak Tamara

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov