Alhydran negovalna gel krema, 100 mL

<p><strong>Alhydran negovalna gel krema je medicinska krema, ki je namenjena intenzivni ter profesionalni negi vseh vrst po&scaron;kodb na povr&scaron;ini kože. </strong></p>

Alhydran negovalna gel krema je medicinska krema, ki je namenjena intenzivni ter profesionalni negi vseh vrst poškodb na površini kože.

533866 3839

Ocene in mnenja

3.0 od 5 glede na 1 ocen
Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Metka **** 26. 04. 2012 02:00
Krema naredi lepo gladko kožo. Nastaja manj mazolov. Pore se manj mašijo. Priporočam redno uporabo. ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Alhydran negovalna gel krema je medicinska krema, ki je namenjena intenzivni ter profesionalni negi vseh vrst poškodb na površini kože.

Alhydran negovalna gel krema je primerna za globinsko negovanje kreme, ki potrebuje intenzivno vlaženje kože, ki je poškodovana ter ogrožena.

Koža je ogrožena predvsem v času celjenja ter takoj po zacelitvi in sicer predvsem na področju brazgotin, po tretiranju kože z lasersko terapijo, po obsevanju predelov z radioterapijo, na predelih transplantirane kože ter kože ob kroničnih ranah, ki se ne uspe normalno zaceliti.

Alhydran negovalna gel krema zmanjšuje srbenje in rdečico suhe in občutljive kože. Z uporabo Alhydran gela koža postane bolj prožna.

Prednosti Alhydran negovalne gel kreme

- neviden nanos kreme
- enostavno izpiranje
- enostavno rokovanje
- prijeten občutek ob nanosu, kasneje se ga ne čuti
- vpliv na srbenje, zmanjša morebiten neprijeten občutek, izboljša izgled brazgotin
- lepše celjenje brazgotine in njena modifikacija
- kompatibilnost s silikonskimi obliži
- neprijetnega srbenja ni oziroma je pomirjeno
- nega kože po morebitnih ozeblinah, onkoloških obsevanjih, tretmajih z laserjem

Uporaba Alhydran negovalne gel kreme

Alhydran negovalna gel krema je primerna za tretma ravnokar zaceljenih predelov v primeru akutnih nenadnih težav ter v primeru kroničnih ran, ki se težje celijo. Kakor nalašč je za uporabo na predelih opečene kože ter na splošno na poškodovanih predelih kožnega dermisa.

Alhydran negovalna gel krema in brazgotine

Vsakdo ima nekje brazgotino. Brazgotinjenje je naravni odziv telesa na globoke poškodbe kože - po operaciji ali nesreče pri delu. Proces zdravljenja lahko pogosto povzroči nastanek neželene brazgotine. 

Zabrazgotinjeno tkivo je pogosto problematično in lahko povzroči nelagodje in neprijetne simptome. Alhydran negovalna gel krema tako izboljšuje in popravlja brazgotine na vseh tipih brazgotin in sicer starih in novih.

Kako uporabljati Alhydran gel-kremo?

Alhydran negovalna gel krema je namenjena nanosom na nepoškodovano kožo. Kremo Alhydran uporabljajte redno in v skladu z navodili za uporabo - vse z namenom, da se vaša brazgotina hitreje regenerira in postale lepša na izgled.

Priporočljiva uporaba Alhydran gel-kreme je trikrat na dan, zjutraj, opoldne in zvečer
Nanesite tanek sloj gel-kreme in ga nežno vmasirajte v kožno povrhnjico. Dolžina tretiranja z Alhydran kremo ni časovno omejena.

Opozorila ob uporabi Alhydran negovalne gel kreme

Alhydran negovalna gel krema ni namenjena nanosom na odprte rane - deluje lahko škodljivo na samo celjenje rane, rano pa ob enem tudi razdraži. Prav tako preparata ne uporabljajte, če ste alergični na katero koli izmed sestavin.
Izdelka ne uporalbjajte vse dokler rana ni popolnoma zaceljena. Izogibajte se stika z očmi in drugimi telesnimi sluznicami.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Vaša sinova poznata vaše mnenje glede najstništva in alkohola, in to je pomembno! Lahko ste prepričani, da vaše mnenje jemljeta resno, se na tihem posvetujeta sama s seboj ali o tem razpravljata s prijatelji. V vaši družini sta se sinova začasno odločila, da v tej točki ne bosta sledila vašim načelom, saj sta vas z besedami in dejstvi seznanila, da občasno pijeta alkohol.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Oculus Oculus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja