Duolys krema za sončenje proti staranju kože z ZF 50, 50 mL

<strong>Duolys krema za sončenje proti staranju kože z ZF 50 velja za zelo učinkovit kozmetičen izdelek, ki varuje kožo pred toksičnimi UV žarki.<br></strong> Duolys krema za sončenje proti staranju kože z ZF 50 velja za zelo učinkovit kozmetičen izdelek, ki varuje kožo pred toksičnimi UV žarki.
6257 6257

Ocene in mnenja

Opis

Duolys krema za sončenje proti staranju kože z ZF 50 velja za zelo učinkovit kozmetičen izdelek, ki varuje kožo pred toksičnimi UV žarki.

Duolys krema za sončenje je namenjena vsem, ki potrebujejo maksimalno zaščito pred delovanjem toksičnih UV žarkov. Ti povzročajo številne težave, privedejo lahko tudi do neželenih bolezni kot je izredno pogost kožni rak ter podobne kožne tvorbe.

Zato Duolys krema za sončenje vsebuje številne antioksidante, ki prepečujejo delovanje radikalov, ki jih UV žarki producirajo ter zaščitijo kožo pred poškodbami celičnega ter morebiti celo dednega materiala osnovne gradbene enote kože - celice.

Duolys kremo uporabljajte vedno ob izpostavljanju intenzivnim sončnim žarkom - predvsem pa v primeru smučanja (visokogorsko sonce) ter v primeru vodnih športov. Vsekakor kremo nanesite v primeru, da delate pod močnim soncem.

Krema je prijetne teksture, lahka tekstura ob nanosu nudi prijeten občutek ob nanosu, krema se v popolnosti vpije ter ne pušča mastnih madežev.

Uporaba Duolys kreme za sončenje

Izdelek Duolys kremo za sončenje uporabite do pol ure pred izpostavitvijo sončnim žarkom. Nikoli se ne izpostavljajte sončnim žarkom med 12 in 14 uro popoldan, saj je takrat moč obsevanja najmočnejša.

Duolys krema za sončenje nanesite na površino obraza s tremi pritiski na pumpico kreme. Nato nadaljujte na predelu dekolteja in vratu. Predvsem obrazne predele si venomer namažite z najvišjim možnim faktorjem ter nanos s kremo redno obnavljajte, še posebej po kopanju, po brisanju kože z brisačo ter intenzivnemu potenju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ACM ACM
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov