Allergika krema s svetlinovim oljem, 100 mL

<p>Allergika krema s svetlinovim oljem je obogatena s kar 20 % deležem svetlinovega olja ter je primerna za vse kožne tipe, predvsem pa tiste, ki so prekomerno iritirani.</p>

Allergika krema s svetlinovim oljem je obogatena s kar 20 % deležem svetlinovega olja ter je primerna za vse kožne tipe, predvsem pa tiste, ki so prekomerno iritirani.

924121 25108

Ocene in mnenja

Opis

Allergika krema s svetlinovim oljem je obogatena s kar 20 % deležem svetlinovega olja ter je primerna za vse kožne tipe, predvsem pa tiste, ki so prekomerno iritirani.

Allergika krema s svetlinovim oljem je primerna za nego kože, ki je izrazito iritirana ter občutljiva za nanos katerega koli izdelka kozmetične narave. Izdelek je kakor nalašč za vse, ki pogosto občutijo srbečico ter imajo pogosto simptome neželenih dermalnih procesov.

Krema s svetlinovim oljem tako vsebuje večinoma le naravne sestavine, ne vsebuje dišav, snovi, ki bi iritirale kožo obraza ter telesa, ne vsebuje parabenov, konzervansov ter alergenov vseh vrst.

 

Allergika krema s svetlinovim oljem vsebuje

- 20 % delež svetlinovega olja, katerega struktura je zelo podobna strukturi kože, zato se vgrajuje v kožno strukturo ter jo popravlja

- glicerin, ki je zastopan v 5 % koncentaciji in pripomore k intenzivnemu vlaženju ter regeneraciji kože.

- lipidne komponente,ki so zastopane v kar 41 % deležu ter nudijo izrazito zaščitno funkcijo na površini kože.

- vitamin E ali tokoferol, ki pripomore k regeneraciji kože, kožo naredi mehko ter globinsko zaščiteno pred lipidno peroksidacijo.

Krema je narejena v obliki emulzijske mešanice in sicer voda v olju, ki je formulirana tako predvsem z namenom manjše izgube transdermalne vlage. Izdelek je preizkušen s strani dermalnih strokovnjakov, predvsem Nemških, ki so specializirani za težave s kontaktnim dermatitisom.

 

Uporaba kreme s svetlinovim oljem Allergika

Izdelek je primeren za intenzivno lokalno uporabo, predvsem na predelih kože, ki so izrazito suhi in kjer je viden izrazit atopični dermatitis. Kremo s svetlinovim oljem nanesite do večkrat dnevno oziroma po potrebi in sicer predvsem na predele rok, obraza in telesa.

Kremo s pridom uporabite predvsem na predelih kože obraza in telesa, ki so poškodovani, spraskani ter predvsem pordeli. Naloga svetlinovega olja v kozmetični kremi je predvsem ta, da deluje globinsko regenerativno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Allergika Allergika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov