Aloe fresh ustna voda, 500 mL

Aloe fresh ustna voda vsebuje naravne sestavine in je brez alkohola. Aloe fresh ustna voda vsebuje naravne sestavine in je brez alkohola.
276979 15672

Ocene in mnenja

Opis

Aloe vera in eterična olja krepijo zobe in dlesni. Olje čajevca preprečuje mastanek ustnih zapletov, ki so vir slabega zadaha.

Uporaba

Zjutraj in zvečer v kozarec vode primešajte raztopino, grgrajte in dobro premešajte ustno vodo v ustih, približno pol minute.

Vsebuje:

olje čajevca, ananas, slezenovec, Aloe vera, escin, propolis, ksilitol.

Aloe fresh ustna je brez alkohola, saharina in fluora.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Učitelji so za šolarja še posebej pomembni odrasli, ki lahko šolarja dovolj zgodaj in lažje kot starši naučijo postavljati mejo med seboj in okoljem; da ne prevzema nase tistega, kar ni njegov problem (introjekcija), da ne obtožuje drugih za dejanja, ki jih je storil sam (projekcija), da ne kaznuje sebe, ko bi moral druge (retrofleksija), in se ne zlije z močnejšim, ko bi moral izraziti svojo samostojnost (konfluenca). Še tako pozornim ter ozaveščenim staršem in učiteljem se lahko prikrade motnja v postavljanju meje, saj smo starši z otroki še dolgo (včasih predolgo) v konfluenci, učitelji pa zaradi velike skrbi zanje v introjekciji.

 Verjetno smo do šolarja preveč popustljivi, ko nehote projicira in za svoj učni neuspeh grešne kozle išče v učiteljih in učnem sistemu, ne uvidi pa lastne lenobe. Marsikateri čir na želodcu in glavobol pa je izraz retrofleksije ...


Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ESI ESI
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja