Divinita Original prebiotik + rjave morske alge, 60 kapsul

<p><strong>Divinita Original prebiotik + rjave morske alge je prehransko dopolnilo, ki nudi va&scaron;emu organizmu izredno pester izbor hranilnih snovi, vitaminov, mineralnih snovi, vlakninskih snovi (ki pripomorejo k prebavi), antioksidantov ipd..<br /></strong></p>

Divinita Original prebiotik + rjave morske alge je prehransko dopolnilo, ki nudi vašemu organizmu izredno pester izbor hranilnih snovi, vitaminov, mineralnih snovi, vlakninskih snovi (ki pripomorejo k prebavi), antioksidantov ipd..

522171 28423

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Divinita Original prebiotik + rjave morske alge je prehransko dopolnilo, ki nudi vašemu organuzmu izredno pester izbor hranilnih snovi, vitaminov, mineralnih snovi, vlakninskih snovi antioksidantov ipd..

Prednosti Divinita Original prehranskega dodatka

- naraven vir joda, organsko vezana oblika atomov joda
- obogateno z omega maščobnimi kislinami (omega 3,6,9 maščobne kisline)
- vsebuje bogat spekter snovi, mineralov, elementov v sledovih, celo aminoskilin
- nudi hranila za ustrezno celično ravnotežje
- 100 % naravne sestavine, organska pridelava ter primerno za vegetariance
- ne vsebuje kofeina in drugih umetnih dodatkov

Prebiotiki, ki jih prehransko dopolnilo vsebuje so z drugim imenom tudi tako imenovane topne vlaknine in se ne absorbirajo v prebavnem traktu. Prebiotične vlaknine imajo namreč pomembno vlogo v prebavnem traktu.

Divinita kapsule so priporočljive za vse ljudi vseh starosti. Redno uživanje Divinita alg Ascophyllum nodosum je varno. Kontraindikacij in povzročiteljev alergij ni.

Uporaba orebiotičnih kapsul Divinita

Odmerite po dve kapsuli Divinita tekom celotnega dne. Da je razporeditev joda čez celi dan boljša lahko vzamete po eno kapsulo po dveh obrokih.
V primerih okrevanja po bolezni, nosečnosti in športne aktivnosti 2 do 6 kapsul na dan.

Sestavine prehranskega dopolnila Divinita

rjave morske alge (Ascophyllum nodosum) 75 g,
kapsula hidroksipropilmetil celuloza 25 g.

Divinita ekstrakt pripralvjajo v tovarni iz posebnih morskih alg, ki jih je moč najti predvsem na obali Norveške in Škotske. Na teh predelih je morska voda izjemno čista, kontrolirana, njena vidljivost pa je kar do 5 m v globino morja.

Rjave alge vsebujejo številne snovi, ki vsebujejo vitamine, minerale, beljakovine ter vlakninske snovi. To so predvsem snovi, ki jih človeški organizem s hrano ne more ustrezno pridobiti, saj je dandanašnja prehrana procesirana in ni obogatena z vitamini in minerali.

Uravnoteženost hranil je v moderni prehrani porušena, zato si je še posebej pri manku joda potrebno pomagati z morskimi organizmi ali prehranskimi dopolnili, ki tovrstne elemente vsebujejo.

Sestavine na 100 g proizvoda Divinita Original

66 g rjave morske alge (Ascophyllum nodosum),

34 g kapsula hidroksipropil celuloza

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov