AloeDent Sensitive zobna pasta z aloe vero, 100 mL

AloeDent Sensitive Aloe vera zobna pasta za občutljive dlesni in zobe. Vsebuje vitamin K, echinaceo in ekstrakt čajevca. AloeDent Sensitive Aloe vera zobna pasta za občutljive dlesni in zobe. Vsebuje vitamin K, echinaceo in ekstrakt čajevca.
473251 1960

Ocene in mnenja

Opis

AloeDent Sensitive Aloe vera zobna pasta za občutljive dlesni in zobe. Vsebuje vitamin K, echinaceo in ekstrakt čajevca.

Zobna pasta spada v skupino kozmetičnih izdelkov, ki izvirajo iz Velike Britanijo. Vodo v sami zobni pasti zamnenjuje prijetna ter regenerativna aloe vera.

Prednosti zobne paste

  • ne vsebuje fluoridov
  • ne vsebuje natrijevega laureth sulfata
  • na vsebuje penil
  • ne vsebuje konzervansov
  • nudi intenzivno in napredno zaščito

Uporaba AloeDent Sensitive Aloe vera zobne paste

S pomočjo te inovativne zobne paste skrtačite zobe, najbolje po vsakem dnevnem obroku. V kolikor zobno pasto uporalbjajo otroci poskrbite, da je čiščenje zob pravilno ter otroka nadzorujte.

Redna higiena zob je izrednega pomena in je pomembna rutina, ki se jo lahko nauči tudi vaš otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Juul: »To je absolutno mogoče in po mojem mnenju tudi pomembno. (Razvlečen o) Toda ... (Smeh) Pri 13-, 14-, 17-, 18-, 45-letnikih je pomembno, da kot mama ali oče dobimo povabilo. Vsekakor pogovor za jedilno mizo ni dobra zamisel. Toda zvečer ali zjutraj lahko greš k hčerki, potrkaš na vrata in rečeš: Hotela sem ti nekaj povedati glede tvoje šole·in tvojih možnosti. Bi rada slišala? In če reče ne, moraš oditi. Dvakrat, trikrat, štirikrat, petkrat, šestkrat, sedemkrat, osemkrat, devetkrat, če je pač tako. In potem lahko desetič rečeš: Zame je to res zelo pomembno, gori mi v ustih. Moram ti povedati. Takrat poveš in potem je mimo. Potem si storila največ, kar si lahko storila kot starš, potem pa moraš stopiti iz te starševske vloge in govoriti s hčerko kot človek s človekom.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aloedent Pty Aloedent Pty
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov