Alter Heideschafer balzam za utrujene noge, 250 mL

<p>Alter Heideschafer balzam za utrujene noge je vrhunsko tradicionalno gel mazilo, ki je namenjeno intenzivni negi okončin ter vsebuje me&scaron;anico sinergistično delujočih zeli&scaron;čnih sestavin.</p>

Alter Heideschafer balzam za utrujene noge je vrhunsko tradicionalno gel mazilo, ki je namenjeno intenzivni negi okončin ter vsebuje mešanico sinergistično delujočih zeliščnih sestavin.

536768 14574

Ocene in mnenja

Opis

Alter Heideschafer balzam za utrujene noge je vrhunsko tradicionalno gel mazilo, ki je namenjeno intenzivni negi obolelih okončin ter vsebuje mešanico sinergistično delujočih zeliščnih sestavin.

Alter tradicionalni zeliščni fito pripravek deluje regenerativno, pomirjajoče, ter lajšalno na utrujene noge. Balzam vsebuje mešanoco sestavin kot so: listi žajbla, rožmarina, melise, cvetov kamilice, hibiskusa, korenine navadnega gladeža, navadnega sleza, njivske preslice in ricinusovega olja, ki vsi delujejo v prijetnem sinergističnem vzdušju.

Balzam alter inovativno deluje na počutje vaših nog, saj jih poživi, prijetno osveži ter regenerira. Vaše noge bodo na videz omehčane ter na videz prijetno pomajene, počutili se boste, da nosite noge dvajsetlenika/ice.

Začutili boste tudi močno delovanje na samo lokalno prekrvavljenost nog. Občutek pretežkih nog sočasno z uporabo tega kozmetičnega pripomočka počasi pojenja - vaše noge pa postajajo vse lahkotnejše in sveže.

Sestavine Alter Heideschafer balzama

Ekstrakt žajblja - njegov učinek izhaja iz latinske besedne zveze, ki pomeni zdrav in odrešen številnih težav. Ali vas balzam resnično odreši številnih težav, predvsem nožnih pa preizkusite predvsem sami. Njegovo delovanje je blago ter dolgotrajno.

Rožmarinov ekstrakt - izboljšuje dobro počutje v nogah, prekrvavitev je izboljšana.

Melisa - pomirja, blagodejno pa deluje še s svojim pomirjajočim vonjem.

Kamilica - izboljšuje splošno kožno funkcijo, lajša morebitne probleme epidermisa.

Hibiskus - pogosta sestavina krem, ki so namenjene izrazitemu lajšanju atopijskega dermatitisa

ricinusovo olje - je ena izmed lipidnih komponent, ki kožo intenzivno zaščiti, preprečuje problematične zaplete, ki so posledica kožnih poškodb.

Uporaba Alter Heideschafer balzama

Balzam za negovanje nog vmasiraje 1-2 krat dnevno, frekvenco nanosov pa lahko po potrebi tudi povišate. Gel se v kožo telesa hitro vpije, madeži pa po nanosu in intenzivni masaži ne ostajajo. Izdelek uporabljajte po sami obremenitvi mišičnega tkiva nog, intenzivni vadbi in ob podobnih obremenitvah mišične muskulature.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Prvi mogočen filter je že na čutilih, naslednji vzdolž hrbtenjače in možganskega debla kot mrežasto tkivo, ki je nekakšno krmilno središče, saj se tam preklopi večina živčnih poti in k višje ležečim središčem prepusti le sporočila, ki so zanimiva in vzbudijo pozornost po načelu prijetno - neprijetno. Vzorec za zaznavo tega predzavestnega občutenja je podan genetsko. Za šolarja je to pomembno, saj mu včasih bolj vzbudi pozornost tiktakanje ure, ulični ropot ali žaganje drv kot učna ura. Če je učna snov zanj podobno dolgočasna kot žaganje drv, je pač ne bo prepustil k središčem v možganski skorji. Naslednji filter so srednji možgani, kjer se čutni dražljaji spremenijo v čustveno dogajanje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: IRIS Cosmetic IRIS Cosmetic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov