Anastasia Brunette mini paleta za obrvi

Anastasia mini paleta za obrvi je idealna za vse za ženske v gibanju. Anastasia mini paleta za obrvi je idealna za vse za ženske v gibanju.
521418 12150

Ocene in mnenja

Opis

Anastasia mini paleta za obrvi je idealna za vse za ženske v gibanju … nepogrešljiva na potovanjih, v pisarni ali v torbici. Za popolne obrvi, kjerkoli že ste.      

Komplet vsebuje

dvojno senčilo za dosego naravnega videza obrvi
čopič za natančen nanos senčila
kremni osvetljevalec za nanos vzdolž obrvne kosti za takojšen dvig in poudarek oči
kremni vosek za popoln videz obrvi skozi ves dan

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sem tak kot sem

Po klasični medicinski logiki bi se sklep torej glasil: obremenitev povzroča bolezen. Antonovsky pa je na izsledke gledal z druge strani. Niso ga zanimale okoliščine, da je 51 višje število od 29, ampak spoznanje, zakaj ljudje, ki so dolgo trpeli nepredstavljive muke, pogosto več let brez domovine tavali po svetu, si morali v novi državi ponovno zgraditi novo eksistenco in so tam doživeli vsaj še tri vojne, niso postali lOD-odstotno psihično ali telesno bolni. Glede na to je razvil Salutogenetični model. Salus izvira iz latinščine in pomeni nedotakljivost, nepoškodovanost ali srečo. Iskanje izvora, torej nastanka takšnega salusa, je Antonovsky povzel v osrednjem vprašanju: Zakaj ostanejo ljudje zdravi - kljub potencialno do zdravja škodljivih vplivom? Kako uspejo po bolezni ponovno okrevati? Kaj je posebnega pri ljudeh, ki kljub veliki obremenitvi ne postanejo bolni?
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anastasia Anastasia
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja