x
Vse kategorije
Farmaderbe boragino olje, 100 mL
Farmaderbe boragino olje, 100 mL
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

Farmaderbe boragino olje, 100 mL

Proizvajalec: Farmaderbe
Farmaderbe boragovo olje je prehransko dopolnilo z gamalinolejsko kislino.
Cena: 21,98 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Prehransko dopolnilo, olje
Vsebuje olje

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Ocene in mnenja

Meta; | 24. 01. 2020 22:28
super!
Spoštovani,

Kupila sem boragovo olje, ki ga uporabljam tako za konzumiranje, pa tudi za zunanjo uporabo.

Ko sem na postu z zelenjavnimi sokovi je nenadomestljiv, prav tako pa tudi za kožo, še posebej na mestih, kjer se zna vneti. Takoj po kopanju se namažem, in čeprav je koža še malo vlažna se odlično vpije in jo zaščiti pred razvitjem kakršnihkoli glivic. In v nečem je nenadomestljiv; pomaga pri hujšanju in kadar grem zelo pozno spat, ob enih ali dveh pojem eno žlico pred spanjem in se zjutraj zbudim zlahka in povsem sveža. Kljub letom (rojena 1952) se mi ne pozna ponočevanje. Boragovo olje je odlično in če bi ga bilo mogoče dobiti v kapsulah, bi bilo še bolje. Samo olje mi gre včasih malo težje po grlu. Nekoč so bila neka nemška, ki so imela boljši okus, niso bila tako težko oljnata.

Hvala lepa in lep pozdrav.

Meta

Opis


BORAGOVO OLJE (Borago officinalis L.)

Farmaderbe boragovo olje je prehransko dopolnilo z gamalinolejsko kislino ter vitaminom E.

100% čisto, nerafinirano, hladno stiskano, Boragovo olje je prehransko dopolnilo, brez dodanih konzervansov in z vitaminom E.

Način uporabe prehranskega olja

priporočeno je zaužiti 2 čajni žlički olja dnevno.

Uporabno najmanj do konca: rok naveden na

Opozorila: shranjevati nedosegljivo otrokom.

Količina: 100 ml

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Nagrajujte lepo vedenje.

Nalepke, privilegiji in tabele s točkami - vse to so tehnike nagrajevanja, ki zaposlijo in razvijajo otrokove višje, razmišljajoče možgane, ker mora pretehtati razloge za določeno vedenje in razloge proti njemu. Družine, ki nimajo jasnih sistemov nagrajevanja, včasih otroka zasipajo s kritikami, na pohvale pa tako rekoč pozabijo. Če otrokovemu težavnemu vedenju namenjamo veliko pozornosti, si lahko obetamo še več težavnega vedenja. Če pa veliko pozornosti namenjamo lepemu vedenju, lahko pričakujemo še več lepega vedenja. To je preprost recept, vendar ni izvit iz trte.

Kar priznajmo si, da verjetno ni takšne stvari, kot je nemotivirano vedenje. To je v veliki meri zato, ker so naši možgani ustvarjeni tako, da iščejo užitek in se izogibajo nelagodju. Odrasli imamo motiv za to, da vstanemo in gremo v službo, ker uživamo v denarju, zadovoljujočem delu in socialnih stikih. Ko boste torej naslednjič presenečeni, ker otrok ne bo takoj in z veseljem hotel pomiti posode, se spomnite, da se vede povsem normalno, saj v tem ne vidi kakšne posebne nagrade. Na naslednjo stopnjo razvoja otrok pride, ko mu je všeč delati nekaj za dobro drugih (na primer, ko pripomore h gladkemu poteku gospodinjskih opravil doma) in pri tem ne potrebuje otipljive nagrade. Zato bodite z majhnim otrokom zelo potrpežljivi. Najprej bo morda potreboval nagrade, kot so nalepke ali pike na tabeli. Drugim bo dovolj širok nasmeh in mamin komentar: "Dobro si naredil!" Ko bo otrok starejši, bo tisto, kar ga bo motiviralo, postalo bolj pretanjeno: motiviralo ga bo na primer veselje ob spoznanju, da mu je kaj uspelo doseči, denimo, ker je skuhal obrok za družino, na naslednji stopnji razvoja pa ga bo motiviralo veselje ob tem, da je nekaj naredil zaradi ljubezni, to je veliko večje veselje, kot bi ga čutil, če bi sam prejel kakšno darilo.

Če želite nagraditi določene vrste otrokovega vedenja, na primer dejanja iz prijaznosti ali to, da je sposoben igrače pri igri odstopiti drugemu, dajte otroku nalepko čim prej, tako da bo res povezal svoje dejanje z veseljem ob tem, da je dobil nagrado. Zelo učinkovita metoda je, da dobi večjo nagrado, če prej zbere več nalepk. Če naredite tabelo in jo pritrdite na steno, otrok lahko vidi, koliko nalepk si je prislužil, vas pa bo pogled nanjo spodbudil, da ga boste še naprej hvalili za tisto, kar je dosegel. Dobra zamisel za posebno nagrado je, da lahko ob koncu dneva ostane nekoliko dlje pokonci, odhod v naravo z očetom ali majhno darilo presenečenja.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Prehransko dopolnilo, olje
Vsebuje olje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.