Anatomska bandaža za komolec, 1 bandaža

Anatomska bandaža za komolec je namenjena predvsem težavam v predelu komolca, bolečinam, ki so posledica preobremenitve ali lažjih poškodb.
19777 19777

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Anatomska bandaža za komolec je namenjena predvsem težavam v predelu komolca, bolečinam, ki so posledica preobremenitve ali lažjih poškodb. Lažji zvini in morebitni nategi so prav tako posledice, ki jih je moč reševati z to anatomsko bandažo.

Anatomska bandaža učinkovito lajša bolečine, ki so povezane z lažjimi zvini v predelu komolca, prav tako pa nudi učinkovito zaščito pri lažjih nategih vezi, lažjih poškodbah in preobremenitvah komolčnega predela roke.

Različne velikosti anatomske bandaže

Velikost se formulira glede na obseg

S - 23-25 cm
M - 25-27 cm
L - 27-29 cm
XL - 29-31 cm

Bandaža za komolec je narejena iz kvalitetni materialov - formulirana je iz ortopedskih vlaken, ki nudijo ustrezno stopnjo kompresije. Bandaža je narejena s pomočjo brezšivne tehnologije, posebni izbočeni šivi tako ne povzročajo iritacije na površini kože.

Anatomska oblika se prilega telesu in ustvarja pritisk na točno določenih mestih, kar zagotavlja natančno stabilizacijo.

Manšeta je pripomoček medicinskega značaja, ki se uporablja za kvalitetno stabilizacijo sklepov, lajšanje bolečin v primeru mehanskih obremenitev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarna Žužemberk Lekarna Žužemberk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov