LifeExtension mega likopen 15 mg, 90 mehkih kapsul

Prehransko dopolnilo mega-likopen je na voljo v obliki 90 mehkih kapsul, ki uporabljajo predvsem izboljšano ekstrakcijsko metodo, kar omogoča zaužitje predvsem povečane količine zaužitega likopena pridobljenega z ekstrakta paradižnika. Prehransko dopolnilo mega-likopen je na voljo v obliki 90 mehkih kapsul, ki uporabljajo predvsem izboljšano ekstrakcijsko metodo, kar omogoča zaužitje predvsem povečane količine zaužitega likopena pridobljenega z ekstrakta paradižnika.
3710 3710

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo mega-likopen je na voljo v obliki 90 mehkih kapsul, ki uporabljajo predvsem izboljšano ekstrakcijsko metodo, kar omogoča zaužitje predvsem povečane količine zaužitega likopena pridobljenega z ekstrakta paradižnika.

Paradižnik spada med prehrano, ki vsebuje številne vitamisnko mineralne snovi, zato je njegovo uživanje še kako priporočeno.

Odmerjanje prehranskega dopolnila z likopenom

Odmerite po eno kapsulo na dnevni ravni, najbolje s kozarcem vode. 

90 kapsul mega likopeskega dopolnila tako zadostuje za tro-mesečno zalogo tega inovativnega prehranskega dopolnila. 

Sestavine prehranskega dopolnila

1 kapsula dopolnila ustreza dnevnem odmerku prehranskega dodatka.

1 kapsula prehranska dopolnila z likopenom vsebuje:

15 mg izvlečka navadnega paradižnika, ki vsebuje likopen. 

Sestavine: likopen, olje riževih otrobov, kapsula (želatina, sredstvo za glaziranje: glicerin, čebelji vosek, prečiščena voda, emulgator: sončnični lecitin

Posebna opozorila pri uporabi izdelka

  • shranjevati nedosegljivo otrokom
  • shranjevati tesno zaprto na hladnem in suhem mestu
  • izdelka ne pričnite uporabljati, če je zunanji pečat poškodovan 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tumorji glave in vratu

Odločitve s pomočjo zdravnika
Psihosociaine težave. Napredovali tumorji glave in vratu povzročajo posebne psihosocialne težave. Tudi po uspešni operaciji na grlu ostanejo bolniki v težki situaciji. Predvsem izguba glasu še dodatno oteži obolenje. Spoznanje, da ne morejo več požirati (včasih je prehranjevanje mogoče samo s posebnimi sondami), da hrane ali tekočine ne morejo predelati v ustih (v poznejših stadijih se pojavijo močna zaudarjanja zaradi razpadlega tumorja in vnetij v ustnem in vratnem delu), privedejo do močnih depresij in socialnih umikov prizadetih, istočasno pa to vpliva tudi na sorodnike. Občutenje, da niso več ista osebnost kot pred boleznijo, pogosto privede do zapiranja in umikanja od okolice. Ker po operaciji vedno ostanejo brazgotine na glavi oziroma vratu, ima veliko ljudi občutek, da so iznakaženi. V tem času je zelo dobrodošlo, da se v stanovanju odstrani vsa ogledala, tako da niso stalno soočeni s svojo zunanjost jo. Večina prizadetih se po določenem času nauči primerno obvladati situacijo.

Stiki z ljudmi, ki jih je prizadela ista bolezen, so zelo koristni. Socialno okolje (družina in prijatelji) lahko prizadete podpira, da se lažje sprijaznijo s spremenjeno zunanjost jo.

Psihoterapija je zelo priporočljiva tako za prizadete kot njihove sorodnike, saj jim omogoča lažje spoprijemanje s situacijo. Zelo pomembno je, da strahove sprejmejo in jih poskušajo usmeriti v pozitivno smer. V vsakem primeru pa morajo prizadeti v čim večji mogoči meri ohranjati svoj utečeni vsakdan, s čimer se ohranjajo občutki samovrednosti, spoštovanja in družbeni stiki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LifeExtension LifeExtension
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov