Anios R444 tekoče sredstvo za obnovo, 1000 mL

<strong>Anios R444 tekoče sredstvo za obnovo je tekoče sredstvo, ki je namenjeno obnovi instrumentov vseh tipov iz nerjavečega jekla. </strong> Anios R444 tekoče sredstvo za obnovo je tekoče sredstvo, ki je namenjeno obnovi instrumentov vseh tipov iz nerjavečega jekla.
444723 14102

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Anios R444 tekoče sredstvo za obnovo je tekoče sredstvo, ki je namenjeno obnovi instrumentov vseh tipov iz nerjavečega jekla.

Anios R444je koncentrat, ki omogoča obnovo instrumentov in medicinskih pripomočkov iz nerjavečega jekla. Z njim odstranimo z inštrumentov morebitne proteinske ostanke, ostanke rje in druge oksidacijske obloge. Ker vsebuje fosforno kislino po odstranitvi oblog površino instrumenta pasivizira in jo s tem tudi ščiti.

Anios R444 uporabljamo kot 5% vodno raztopino (50 mL na liter vode). Za redčenje uporabimo vodovodno vodo. Plastenka vsebuje dozirno merico. Raztopino obnavljamo dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Tudi ko pri sporazumevanju preko pisem, knjig in časopisja uporablja vid, je sluh pred vidom: vsaka zapisana beseda je bila najprej slišana in izgovorjena. Zato so gluhonemi s prirojeno okvaro sluha in govora čustveno in družbeno bolj prizadeti kot slepi, saj jim manjka prav sposobnost zvočnega (govornega) sporazumevanja.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja