Aniospray Quick sprej, 1000 mL

<strong>Aniospray Quick sprej je posebno dezinfekcijsko sredstvo, namenjeno hitremu razkuževanju površin, morebitnih medicinskih pripomočkov ter medicinskih instrumentov, s hitrim delovanjem. </strong> Aniospray Quick sprej je posebno dezinfekcijsko sredstvo, namenjeno hitremu razkuževanju površin, morebitnih medicinskih pripomočkov ter medicinskih instrumentov, s hitrim delovanjem.
948691 14051

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.


Posebno opozorilo: pršilka pripada le na vsake 3 pakiranja.

Aniospray Quick sprej je posebno dezinfekcijsko sredstvo, namenjeno hitremu razkuževanju površin, morebitnih medicinskih pripomočkov ter medicinskih instrumentov, s hitrim delovanjem.

Je sredstvo za hitro dezinfekcijo na alkohol odpornih površin, opreme, medicinskih instrumentov in pripomočkov v obliki pršila. Pripravljen je za takojšnjo uporabo.

Uporabljamo ga za hitro dezinfekcijo pohištva, postelj, opreme, medicinskih instrumentov in medicinskih pripomočkov v operacijskem polju in na področjih z veliko nevarnostjo prenosa okužbe. Po uporabi ne pušča sledov niti mastnega filma na površinah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Že v otroštvu in najkasneje v šolski dobi naj bi se šolar zato naučil, kaj bo sprejel in kaj odklonil. Okus je torej osnova za učenje sprejemanja odločitev; vsiljevanje hrane je zato vzgojna napaka. Če šolar hrano odklanja, ker je ne mara, ker je sit ali mu tisti čas ni do nje in namerava počakati do naslednjega obroka, bomo spoštovali njegovo odločitev. To velja tudi za druge odločitve in za privzemanje različnih vedenjskih vzorcev. Sam naj se nauči presojati in odločati ter za sprejete odločitve prevzemati odgovornost. Starši in učitelji mu pri teh odločitvah pomagamo z nasveti. Manj ko bomo vsiljivi, bolj nas bo poslušal.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja