Anioxyde 1000 z aktivatorjem, 5000 mL

<strong>Anioxyde 1000 z aktivatorjem je visoko aktivno sredstvo namenjeno čiščenju in dezinfekciji kirurških instrumentov, instrumentov vseh vrst, endoskopov ipd.. <br></strong> Anioxyde 1000 z aktivatorjem je visoko aktivno sredstvo namenjeno čiščenju in dezinfekciji kirurških instrumentov, instrumentov vseh vrst, endoskopov ipd..
14104 14104
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Anioxyde 1000 z aktivatorjem je visoko aktivno sredstvo namenjeno čiščenju in dezinfekciji kirurških instrumentov, instrumentov vseh vrst, endoskopov ipd..

Izdelek ne vsebuje aldehidov.

Anioxyd 1000 deluje: baktericidno, fungicidno, virucidno, tuberkulocidno, mikobaktericidno, in sporocidno v 5 minutah. Anioxyde 1000 je primeren za dezinfekcijo medicinskih pripomočkov, endoskopov in instrumentov, izdelanih iz sintetičnih materialov in kovin. Testiran je v skladu s standardom NF S 94-402-1 in v skladu z najnovejšimi metodami ocenjevanja korozije, kot so na primer elektrokemične metode. Številne študije kompatibilnosti s sintetičnimi materiali so dale odlične rezultate. Tabela kompatibilnosti z materiali je na voljo. Anioxyde 1000 ima tudi certifikat CE.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Branil se je z rokami, ne več z zobmi. Namesto močnih čeljusti je razvil čvrste in spretne roke, ki so jim sledili novi gibalni centri v možganih. Prostornina možganov se je povečala za trikrat, dvignila sta se čelo in lobanjski svod, zmanjšal pa se je obrazni del, zlasti obe čeljusti in ustna votlina.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja