Attends hlačne plenice Pull-ons - X small

Izredno vpojne in elastične hlačne plenice, ki jih je mogoče nositi kot običajno spodnje perilo. Izredno vpojne in elastične hlačne plenice, ki jih je mogoče nositi kot običajno spodnje perilo.
946982 5965

Ocene in mnenja

Opis

Attends Pull-Ons so izredno vpojne in elastične hlačne plenice, ki jih je mogoče nositi kot običajno spodnje perilo. Enostavno oblačenje in slačenje zagotavlja večjo samostojnost uporabnika ter olajša delo oskrbovalnemu osebju. 
 
Uporabljamo jih za težko in zelo težko stopnjo inkontinence. Izredno močno vpojno jedro je primerno za inkontinenco tako urina kot blata. 
Narejene so iz lahkih in mehkih materialov, kar daje uporabniku dodatno udobnost ter občutek varnosti. Hlačke so diskretno bele barve, izredno prožne in se zelo dobro prilegajo obliki telesa. Pri odstranjevanju se rob hlačk enostavno razpara in tako olajša postopek zamenjave. Attends Pull-Ons hlačne plenice vsebujejo sistem zaščite Odour protection, ki preprečuje nastajanje neprijetnega vonja. 
Na voljo so različne velikosti, kar olajša izbiro za potrebe posameznika. 
 

X-Small

4S-60 cm

21

Small

56-75 cm

21

Medium

75-110 cm

14

Large

100-160 cm

14

Extra Large

120-175 cm

14

Medium

7S-110cm

14

Large

100-160cm

14

 
 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Navadni potrošnik, cikorija Cichorium intybus
Potrošnikje preizkušeno grenčično zelišče in je v zdravilstvu priljubljeno sredstvo za pospešeno izločanje žolča in spodbujanje prebave. Pri občutku napetosti v trebuhu ali pri neješčnosti pomaga poparek (2-3 žličke zelišča ali korenin na skodelico, počakati 10 minut). Iz mladih, približno do junija nabranih listov pripravljajo okusno divjo zelenjavo. Ta ljubka rastlina je v naravi rastoča prednica številnih gojenih zelenjavnic, npr. radiča, endivije in cikorije - iz njenih prepraženih korenin pridobivajo nadomestek prave kave.

V nebesno modrih cvetnih koških so samo jezičasti cvetovi. Koški se odprejo zjutraj in ovenijo že zgodaj popoldne. Prihodnji dan se odprejo novi koški.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abott Abott
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja