AntiArtrozin tablete za pse in mačke, 80 tablet

AntiArtrozin tablete za pse in mačke so namenjene regeneraciji sklepov in lajšanjusklepnih težav pri psih kot tudi mačkah. AntiArtrozin tablete za pse in mačke so namenjene regeneraciji sklepov in lajšanjusklepnih težav pri psih kot tudi mačkah.
540692 16562

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

AntiArtrozin tablete za pse in mačke so namenjene regeneraciji sklepov in lajšanjusklepnih težav pri psih kot tudi mačkah.

AntiArtrozin tablete vsebujejo predvsem hondroitin sulfat - snov, ki je že prisotna v številnih tkivih živalskega oranizma. Edina težava je, da se z leti ne obnavlja ter se proizvodnja ne povečuje temveč zgolj stagnira. 

Dodajanje hondroitin sulfata tako omogoča enostavno ter hitro regeneracijo sklepnega hrustanca pri živalih.

Kdaj uporabiti AntiArtrozin tablete?

  • v primeru kroničnega vnetja sklepov ter sklepnega hrustanca
  • v primeru osteoartritičnih sprememb na hrustančnem tkisu samega sklepa
  • v primeru degenerativnih spremembna sklepih
  • v primeru obolenj kot na primer osteoartritis
  • v primeru poškodovanih vezi

Sestavine AntiArtrozin tablet

AntiArtrozin tablete vsebujejo številne med seboj sinergistično delujoče sestavine, ki ugodno vplivajo na delovanje gibalnega sistema.

Glukozamin ali mukopolisaharidna snov deluje regenerativno na sklepni hrustanec, predstavlja odličen vir mineralov, predvsem kalcija ter fosforja. Ohranja ter iboljšuje funkcijo sklepnega hrustanca ter omogoča lažje drsenje sklepnih ligamentov brez dnadalnjih težav.

Aminokislina L-arginin: deluje večinoma v bližini mastocitov, le ti so ponavadi žarišča vnetja. Izboljšava na račun te pomembne aminokisline se izkaže že po 5 dneh po pričetku uporabe tega veterinarskega izdelka.

Odmerjanje AntiArtrozin tablet

Psi

Odmerite po 1 tableto na 10 kg telesne teže vašega psa. Psi, ki imajo telesno težo nad 30 kg ali več naj ne presežejo maksimalnega dnevnega odmerka, ki znaša 3 tablete dnevno.

Mačke

Odmerite po 1/2 tableto na 5 kg telesne teže vašega mačka.

AntiArtrozin tablete uporabljajte minimalno vsaj 2 meseca ali dlje v posvetu z veterinarskim osebjem. V kolikor vaš pes ali mačka trpi za kronično obolelostjo sklepov je priporočljivo jemanje AntiArtrozin tablet doživljensko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Pet glavnih načinov za preprečevanje raka

1. To ste slišali že tolikokrat. da je že dolgočasno. Vendar razmislite naslednje: če kadite, je 23-krat verjetneje, da boste dobili raka pljuč, kot pri nekom, ki ne kadi. Primerjajte to z žensko, ki ima bližnjo sorodnico (mater, sestro ali hčer) z diagnozo raka dojk. Njeno splošno tveganje je le dvakrat večje kot pri ženski, ki nima bližnje sorodnice z diagnozo raka dojk.

2. Uživanje več kot zdrave ravni (na splošno ena enota na dan) alkohola je glavni vzrok raka dojk, mehurja, želodca, požiralnika, jeter in debelega črevesja, pa tudi drugih. Znanstveniki domnevajo, da je ta povezava posledica učinkov acetaldehida, domnevno kancerogene snovi, ki nastaja, ko telo presnavlja alkohol.

3. Približno vsak tretji primer raka je posledica slabe prehrane in čezmerne telesne teže. Zlasti rak dojk, debelega črevesja, danke, želodca, prostate in trebušne slinavke. Ce imate preveliko telesno težo, vaše telo ustvarja več estrogena - povezanega z rakom dojk, jajčnikov in maternice - in več inzulina, ki lahko okrepi vnetje in škodo zaradi prostih radikalov.

4. Študije so pokazale, da lahko poleg sedem do devet enot sadja in zelenjave na dan, tveganje za različne vrste raka zmanjša tudi prehrana z malo rdečega mesa in veliko polnozrnatih žit.

5. Telesna dejavnost ne pomaga le ohranjati zdravo telesno težo, temveč tudi zmanjšuje odstotek telesne maščobe in pomaga mišicam bolje uporabljati inzulin ter zmanjšuje nastajanje prostih radikalov. Študije so ugotovile, da lahko redna telesna dejavnost zmanjša tveganje za raka črevesja za polovico, raka maternice za tretjino, obenem pa znatno zmanjša tveganje za raka jajčnikov, dojk in debelega črevesja.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Golash Golash
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov