Apikompleks med s cvetličnim prahom, 250 g

<p>Med s cvetnim prahom, matičnim mlečkom in propolisom.</p>

Med s cvetnim prahom, matičnim mlečkom in propolisom.

552488 6025

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Apikompleks je med s cvetnim prahom, matičnim mlečkom propolisom in naredi vsakemu, ki ga kupi prelep dan, ko se sladka. Medex tako že 40 let navdušuje z to prijetno formulacijo in izpolni še tako skrite želje malih sladokuscev.

Izdelek vsebuje
1,5 % matičnega mlečka in 1 % izvlečka standardiziranega propolisa.

30 g (6 žličk) vsebuje 450 mg matičnega mlečka, 5 mg 10- hidroksi 2-decenske kisline in najmanj 0,03 % bioflavonoidov od tega najmanj 0,006 % galangina in pinocembrina.

Uporaba Apikompleks medu

Priporočena dnevna količina je do maksimalno 6 žličk. Zaužijte po 2 žlički na enkrat, ponovite še 2 krat dnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Če sumite, da vašega otroka kdo ustrahuje, bodite pozorni, ali je pri igri obseden z vojskovanjem, spopadi in bombardiranjem in se ne zmeni več za nič drugega. Veliko fantov v teh dejavnostih uživa, vendar pa vas lahko začne skrbeti, če bojevanje postane intenzivno in se otrok hoče vojskovati večkrat na dan. Če je otrok tako obseden s spopadanjem in vojskovanjem, da ga ne zanima nič drugega, lahko to kaže na poskus obrambe pred neobvladljivimi občutki strahu in pred življenjem v svetu ustrahovanja .

• Vaš otrok se lahko iz ustrahovanega spremeni v ustrahovalca. To je nekakšna obramba v skrajni sili, ki bi jo lahko povzeli z besedami: "Če jih že ne morem premagati, se jim bom pa pridruži!"

• Nekateri otroci, ki so žrtve ustrahovanja, se začnejo grozljivo bati šole, postanejo s čim obsedeni, začnejo močiti posteljo ali pa se pri njih pojavijo kakšni drugi telesni simptomi (vse to je posledica pretirano dejavnega sistema za STRAH v možganih).
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja