Apilana Hands krema za roke, 50 mL

Se hitro vpija, kožo dolgotrajno vlaži in intenzivno nahrani. Se hitro vpija, kožo dolgotrajno vlaži in intenzivno nahrani.
474100 9491

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.Krema za roke in nohte je obogatena z dodatkom medu in kalcija. Se hitro vpija, kožo dolgotrajno vlaži in intenzivno nahrani. Dodatek medu pripo-more, da je koža po uporabi mehka in voljna, dodatek kalcija pa krepi nohte.

Priloge

Dodatni opis

Krema za roke in nohte je obogatena z dodatkom medu in kalcija.

Apilana se hitro vpija:
- dodatek medu pripomore, da je koža po uporabi mehka in voljna, dodatek kalcija pa krepi nohte.
- kožo dolgotrajno vlaži in intenzivno hrani. Dodatek medu pripomore, da je koža po uporabi mehka in voljna, dodatek kalcija pa krepi nohte.

Vsebina:
100 ml.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Menim, da lahko kot starši igramo drugačno in morda tudi pomembnej šo vlogo. Svoje otroke vendar dobro poznamo, torej hitro opazimo, ali jim gre dobro ali ne tako dobro. Kakšne odnose ima s tem in tem učiteljem, kakšne s prijatelji, kaj se je zgodilo na počitnicah? Včasih je naš občutek tudi povsem napačen, ampak pomembno je, da se s tem ukvarjamo. Kajti kot najstnik se moraš že zelo zgodaj naučiti izbirati, in to povsem osebne odločitve: kaj hočem, česa nočem? Bom vso noč igral na računalniku ali bom najprej naredil domače naloge? Torej ne gre le za to, da rečeš v moralnem smislu ja ali ne, temveč tudi za to, da si nabereš lastne izkušnje. In če si si te izkušnje nabral in če so bile med njimi tudi slabe, moraš imeti starše, ki so pripravljeni, da prideš k njim in se o tem pogovoriš. Da lahko te slabe izkušnje nekako predelaš. To je po mojem mnenju zelo pomembna vloga in če kot starš samo postavljaš prepovedi oziroma pravila in ta ne delujejo več, potem nenadoma tudi ni več možnosti za dialog.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja