Cucciolo Sun Baby Natural krema za zaščito pred soncem z ZF30, 100 mL

Cucciolo Sun Baby Natural krema za zaščito pred soncem je inovativno sočna krema, namenjena predvsem zaščiti nežne otroške kože obraza in telesa s srednjim faktorjem zaščite. Izdelek je prijetne lahne teksture, prijeten za nanos in z vsebnostjo inovativnih zaščitnih filtrov, ki kožo otroka dobro zaščitijo. Cucciolo Sun Baby Natural krema za zaščito pred soncem je inovativno sočna krema, namenjena predvsem zaščiti nežne otroške kože obraza in telesa s srednjim faktorjem zaščite. Izdelek je prijetne lahne teksture, prijeten za nanos in z vsebnostjo inovativnih zaščitnih filtrov, ki kožo otroka dobro zaščitijo.
32234 32234

Ocene in mnenja

Opis

Cucciolo Sun Baby Natural krema za zaščito pred soncem je inovativno sočna krema, namenjena predvsem zaščiti nežne otroške kože obraza in telesa s srednjim faktorjem zaščite. Izdelek je prijetne lahne teksture, prijeten za nanos in z vsebnostjo inovativnih zaščitnih filtrov, ki kožo otroka dobro zaščitijo.

Izdelek vsebuje SPF 30 zaščitni faktor, ki dobro zaščiti površino vaše kože ali kože vašega otroka. Zaščita ninajvišja, kar pomeni le, da je potrebno izdelek nanesti pogosteje kot izdelek z višjim zaščitnim faktorjem. 

Prednosti kozmetično zaščitne kreme Cucciolo Sun Baby

  • ne vsebuje parabenov
  • ne vsebuje penilcev
  • ne vsebuje SLS ali SLES
  • ne vsebuje mineralnih olj
  • ne vsebuje PEG
  • ...

Zaščitna krema za otroško kožo je obogatena z čebeljim voskom, prav tako pa jo plemeniti še vosek akacije in sončnično olje. Še posebej pomembno je, da proizvajalec uporablja poseben emulgator, ki koži otroka ne škodi; prav tako je posledično kozmetičen izdelek primeren za uporabo tudi na splošno pri koži občutljivih ljudi in pri vseh morebitnih netolrancah kože obraa ali telesa. 

Način uporabe kozmetično zaščitnega izdelka Cucciolo 

Izdelek nanesite na površino kože obraza in/ali telesa. To storite še pred izpostavitvijo kože soncu do cca 15 minut prej. 

Izdelek nanesite ponovno:

  • nekaj ur po samem nanosu, saj se takrat zaščita že izniči
  • po plavanju v morju ali v bazenu
  • po intenzivni transpiraciji
  • po brisanjj telesa z brisačo. 

Pomembno je, da ne izpostavljate kože vašega otroka in tudi vaše kože prekomernemu UV obsevanju. Zato se priporoča, da kožo ne izpostavljate sincu omed 12 in 16 uro, saj je takrat UV žarčenje najmočnjše. 

Izpostavljanje kože UV sončnim žarkom, ki veljajo za žarke z močno energijo lahko predvsem na dolgi rok vodijo do mikropoškodb dednega materiala znotraj celic, neizogibne pa so tudi kožne bolezni kot so rak in podobne dermalne neprijetnosti. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Juul: »Lahko to še malo natančneje razložiš? Ne vem, če sem res dobro razumel.«

Oče: »Bom ponazoril s primerom: dokler je miza pri zajtrku pogrnjena tako kot vsak dan in je na njej vse kot običajno, je vse v redu. Če pa nekega jutra kakšna stvar manjka, se lahko že samo zaradi tega razpoloženje v trenutku spremeni. To bi bil recimo le en primer pri zajtrku. Lahko pa se tudi zgodi, da kakšno popoldne ne prižgemo televizije takrat kot običajno, in že sledi izbruh, ki zelo obremeni celotno vzdušje v družini. Hočem reči, da pri fantih pogrešam strpnost. In v takšnih primerih še posebej močno občutim svojo nemoč, saj se pojavijo tako močna čustva, tako glasno vpitje in takšna obtoževanja in žalitve, da velikokrat sploh ne vem, kako bi lahko to preprečil. Kajti tudi mene včasih ta vihar povsem ohromi in bojim se, da se v ?prihodnje morda sploh ne bom znal več odzvati ali da bo vse skupaj dobilo take razsežnosti in intenzivnost, da ne bo več dobro za razvoj družine. V tem smislu smo viharna družina, ki pa je v svojem bistvu vendarle složna. Najprej pride vihar, loputa se z vrati, nato pa spet kmalu prevlada potreba po harmoniji. Nismo družina, v kateri bi dva tedna molčali ali več dni pogrevali nesoglasja, to ne. Smo zelo impulzivni, potem pa se tudi potrudimo za složnost. Skrbi me, da bi ta impulzivni dejavnik v času pubertete ali potem, ko bodo otroci večji, postal premočan in ga ne bi mogli več obvladovati.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov