x
Vse kategorije
Aqua Maris Clean pršilo za nos, 125 mL
Aqua Maris Clean pršilo za nos, 125 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Aqua Maris Clean pršilo za nos, 125 mL

Proizvajalec: JGL
100% naravno pršilo za nos. Izotonična morska voda izpira bakterije, viruse in nečistoče iz nosu ter omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.
Cena: 8,95 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkanosno pršilo, pršilo, razpršilo

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Aqua Maris Clean je 100% naravno pršilo za nos. Izotonična morska voda izpira bakterije, viruse in nečistoče iz nosu ter omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Sestava Aqua Maris Clean raztopine

raztopina vsebuje morsko vodo bogato s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju naravne vloge nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.
Brez konzervansov.

Pakiranje:   
-50 ml raztopine v vsebniku z mikropršilko.
- 100 ml raztopine v vsebniku z mikropršilko.

Namen uporabe Aqua Maris Clean

normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Na nosni sluznici nakopičeni delci prahu, alergenov, bakterij in virusov onemogočajo njeno naravno vlogo. Prehlad, alergija, gripa in številna druga stanja izzovejo povečano izločanje ter kopičenje izločkov v nosu, kar otežuje dihanje. Morska voda ima zaradi vsebnosti mineralnih soli blagodejen učinek na sluznico dihal.

Kdaj in kako uporabljati Aqua Maris Clean pršilo za nos?

Aqua Maris Clean z anatomskim aplikatorjem izpira izločke, prašne delce, bakterije, viruse in alergene iz nosu. Priporočamo ga osebam s prehladi in alergijami ter osebam, ki so izpostavljene delcem prahu in drugim nečistočam.

Razpršite Aqua Maris Clean 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat na dan, po potrebi tudi pogosteje. Po uporabi izperite aplikator in ga osušite. Zaradi svoje nežnosti je Aqua Maris® Clean primeren za vsakodnevno higieno in kot pomoč pri vzdrževanju prehodnosti nosu.
Ker Aqua Maris Clean podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Iz higienskih razlogov naj bi vsak proizvod koristila le ena oseba.

Opozorilo ob uporabi Aqua Maris Clean

zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Vsebnik je pod pritiskom in ob toplotni izpostavljenosti lahko poči. Ne luknjajte in ne sežigajte ga niti po uporabi. Shranjujte ga ločeno od virov toplote, vročih površin, iskre, odprtega plamena ali kakšnega drugega izvora toplote ali plamena. Ne kadite. Zaščitite ga pred sončno svetlobo in ne izpostavljajte temperaturam višjim od 50ºC/122°F. Proizvoda ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti. Proizvod shranjujte izven dosega otrok.

Dodatni opis

OPOZORILO: pozor

H229: Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju.

P102: Hraniti zunaj dosega otrok.

P210: Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano.

P211: Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.

P251: Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna.

P410: Zaščititi pred sončno svetlobo.

P412: Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.

Priloge

Ali ste vedeli

Pripomočki za vsak dan

Pripomočki za vsak dan
Ponudba pripomočkov je zelo velika.

Delovni terapevti svetujejo pri nakupu pripomočka in naučijo, kako z njim ravnati. Delovni terapevti pa na podlagi svoje rokodelske izobrazbe in vedenja o ravnanju z gradivi veliko pripomočkov izdelajo sami oziroma najdejo rešitve, da prodajne pripomočke prilagodijo v skladu s potrebami bolnika.

Smisel pripomočka je:

• omogočiti varnost (ročaji v straniščih, podlage proti zdrsu);

• nadomestilo za manjkajoče gibanje (invalidski voziček, kopaino dvigalo ipd.) ali manjkajoče funkcije čutil (dodatni svetlobni znaki ob prizadetosti sluha za oglašanje na vratih ali po telefonu);

• funkcijsko nadomestilo (naprave za vzpon po stopnicah, tehnični pripomočki, ki upravljajo naprave) ali pripomočki za olajšanje vsakdanjih opravil (obuvalec nogavic ob težavah pri upogibu kolena ali kol kov);

• spodbujanje senzomotoričnih izkušenj za lajšanje bolečin (odebelitev ročajev ipd.);

• varčevanje z močmi (stolček za tuširanje, deska proti zdrsu).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Zakaj je pomebno, da je nos zdrav?

Izpiranje in umivanje nosne votline je prastara metoda iz ajurvedske tradicionalne medicine. V zahodni medicini so jo pričeli uporabljati v 19. stoletju, nato pa je pričela postopno in vztrajno pridobivati na popularnosti po celem svetu. Danes... preberi več...

Prehladna obolenja - zamašen nos in druge tegobe!

Prehlad je akutno virusno obolenje zgornjih dihal, predvsem sluznice žrela, nosu in obnosnih votlin. Povzroča ga več kot 200 vrst virusov, od katerih so najpogostejši povzročitelji rinovirusi. Prehladna obolenja se pojavljajo čez vse leto.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

BetaCold Junior mehke pastile, 30 pastil

12,73 €

Valens Kolagen Premium tekočina, 300 mL

18,20 €

Aspirin 500 mg, 20 obloženih tablet

5,95 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkanosno pršilo, pršilo, razpršilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.