Arkoroyal Gelee Royale bio matični mleček 1.000 mg - ampule, 20 x 10 mL

<p>Arkoroyal Gelee Royale bio matični mleček 1.000 mg je inovativno prehransko dopolnilo, ki združuje moč medu in matičnega mlečka ob enem.</p>

Arkoroyal Gelee Royale bio matični mleček 1.000 mg je inovativno prehransko dopolnilo, ki združuje moč medu in matičnega mlečka ob enem.

2929 2929

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Arkoroyal Gelee Royale bio matični mleček 1.000 mg je inovativno prehransko dopolnilo, ki združuje moč medu in matičnega mlečka ob enem. 

Prednosti prehranskega dodatka

 • izdelek vsebuje kvalitetni in vrhunski matični mleček
 • ne vsebuje barvil
 • ne vsebuje konzervansov
 • ne vsebuje alkohola
 • ne vsebuje alergenov

Izdelek je kakor nalašč v zimskih mesecih, s pridom ga je msiselno uporabiti tudi v času prehodnih obdobij, predvsem v času sprememb letnih časov ipd. vremenskih neprilik.

Za koga je izdelek primeren?

Izdelek lahko uživajo tako odrasle osebe kot tudi otroci, mladostniki, študentje, šolo obvezni, ter vsi tistki, ki se pogosto ukvarjajo z intenzivno špportno aktivnostjo. 

Uporaba prehranskega dopolnila

Arkoroyal Gelee Royale bio matični mleček je shranjen v obliki ampul. 

Priporočljiv dnevni odmerek: 1 ampula 1.000 mg, ki jo zaužijte zjutraj, najbolje ob zajtrku. Vsebino ampule spijte samo, ali pa njeno vsebino pomešajte v 2 dL vode ali vašega najljubšega sadnega soka oziroma čaja. 

Pozor: ampula je steklena, zato ne lomite konca ampule nad kozarcem, iz katerega boste spili vsebino. Razlog je predvsem zaradi drobljenja ampule na področju, kjer ampula poči. Pri odpiranju ampule se lahko tvorijo drobni konci stekla, ki zaidejo v sam kozarec. 

Vsebino ampule pred uporabo dobro pretresite. V sami ampuli se ponavadi formira usedlina, zato je pred uporabo smiselno ampulo dobro pretresti. 

Način odpiranja ampule

 • pred uporabo vsebino ampule dobro pretresite
 • s prstom nalahno pritisnite na oba izmed koncev ampule in sicer z namenom, da ju oslabite
 • uporabite papirnato brisačko, ter z njeno pomočjo odlomite konec ampule
 • ampulo z odlomljenim koncem držite navzdol nad kozarcem in odlomite še zgodnji del ampule
 • vsebina takoj izteče iz ampule, saj je podtlak ne zadržuje več v sami ampuli
 • vsebini ampule v kozarcu dodajte sadni sok ali navadno vodo

1 ampula prehranskega dodatka vsebuje

1000 mg matičnega mčeka

1320 mg medu

Izdelek ni primeren za dajanje dojenčkom, saj vsebuje med. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak

Oblike zravljenja pri raku
Obsevanje. Večina oblik tumorjev je na obsevanje občutljivo kot zdravo tkivo. Zato je mogoče obsevati veliko oblik raka, kar se navadno izvede po operaciji, z namenom, da se z radioaktivnimi žarki uničijo preostale rakave celice (adjuvant). Pri tem poskušajo natančno zadeti tumor, toda po navadi se poškoduje tudi zdravo tkivo, ki tumor obdaja. Pri današnjih napravah za obsevanje je verjetnost, da se na koži pojavijo poškodbe (kot so opekline), veliko manjša, kot je bila nekoč.

Ali je smiselno tumor obsevati, je odvisno od vrste tumorja. Na to vpliva tudi vrsta tkiva, ki meji na tumor. Na primer: črevesje ne prenaša dobro obsevanja, zato je obsevanje v delu trebuha težavno. Pri obsevanju so glede na vrsto in mesto tumorja določene mejne vrednosti, ki jih ne sme prekoračiti, ker bi sicer preveč poškodovali zdravo tkivo.

Obsevaje se uporabi tudi za zmanjšanje tumorja pred operacijo (neoadjuvant, pripravljalno). za lajšanje bolečin (paliativno, blažil no). kadar operacija ne pride v poštev ali težave povzročajo metastaze.

Preden se začne terapija, se je treba pozanimati o neželenih stranskih učinkih. Mogoče stranske učinke (slabost, bruhanje, zaspanost, spremembe na koži, driska) lahko zdravite od začetka.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ArkoPharma ArkoPharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov