Arkoroyal Immunity Forte ampule, 20x10 mL

Arkoroyal Immunity Forte ampule je prehransko dopolnilo z ameriškim slamnikom, matičnim mlečkom, propolisom, cvetnim prahom in medom manuka. Arkoroyal Immunity Forte ampule je prehransko dopolnilo z ameriškim slamnikom, matičnim mlečkom, propolisom, cvetnim prahom in medom manuka.
6300 6300

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Arkoroyal Immunity Forte ampule je prehransko dopolnilo z ameriškim slamnikom, matičnim mlečkom, propolisom, cvetnim prahom in medom manuka.

Ob prvih znakih gripe, prehlada in drugih virusnih bolezni je samopomoč s kvalitetnimi izdelki izrednega pomena. Vsako obolenje človeškega organizma je nujno obravnavati individualno in z naravnimi ssesames avinami podpreti delovanje organizma. 

S pomočjo ameriškega slamnika in kompleksa petih čebeljih izdelkov (matični mleček, med iz manuke, cvetni prah, zeleni propolis in rjavi propolis) vam to lahko uspe.

O liniji izdelkov Arkoroyal

Arkoroyal je linija izdelkov, ki je pridobila prvo oznako odgovornega čebelarstva, ki jo je certificiral in priznal neodvisni organ.

To potrdilo zagotavlja, da je matični mleček:

  • iz neonesnaženega okolja, saj se kakovost zraka, vode in zemlje v 20 km2 pasu okrog panjev Arkopharma redno preverjan in čist,
  • 100% proizvod čebel, ki se hranijo izključno iz naravnih ali organskih virov.

Prva oznaka odgovornega čebelarstva zagotavlja tudi spoštovanje etičnih načel (delovni pogoji, plača, bivanje) v odnosih s partnerji - majhnimi čebelarji.

Ekološko kmetovanje je metoda pridelave in predelave, ki spoštuje okolje, dobro počutje živali in biotsko raznovrstnost. Arkoroyal je proizvodna linija, ki je pridobila prvo oznako odgovornega čebelarstva za matični mleček kakovosti PREMIUM, kar dokazuje, da laboratorij Arkopharma presega zahteve ekološkega kmetijstva. Prva oznaka odgovornega čebelarstva zagotavlja tudi spoštovanje etičnih načel (delovni pogoji, plača, bivanje) v odnosih s partnerji - majhnimi čebelarji.

Sestavine izdelka Arkoroyal Immunity Forte ampule

Matični mleček: vsebuje vodo, beljakovine, sladkorje, maščobe, minerale in vitamine, peptid matični kislin in maščobne kisline 10-HDA (10-hidroksi-decenojska kislina) in 10-H2DA (10-hidroksi-2-decenojska kislina).

Matični mleček vsebuje 100-krat več apalbumina-1 kot med. Čebelja ličinka, ki se hrani z medom, postane čebela delavka. Čebelja ličinka, ki se napaja izključno z matičnim mlečkom, postane matica - in živi 40-krat dlje kot običajna delovna čebela.

Glavna sestavina je beljakovina apalbumin-1 v 2,5-odstotni koncentraciji v matičnem mlečku Arkoroyal.

Zeleni propolis največ pridelujejo čebele v Braziliji iz poljskega rožmarina (lat. Baccharis dracunculifolia DC). Dopolnjuje rjavi propolis, čebele ga uporabljajo za zaščito svojega panja pred vdorom mikroorganizmov (bakterij, virusov, plesni).

Rjavi propolis - zelo razširjen v Evropi. Pravimo mu "naravni ščit" čebelnjaka.

Manuka med - gojijo ga le na Novi Zelandiji, kjer ga domačini zaradi svojih pozitivnih lastnosti imenujejo "zdravilni med".

Cvetni prah - med nabiranjem nektarja iz cvetov se nabira na čebeljih nogah, nato pa služi kot beljakovinsko bogata hrana za čebele.

Ehinaceja - Indijanci jo tradicionalno uporabljajo od 17. stoletja. 

Sestavine prehranskega dopolnila

Vijolični ameriški jagodni ekstrakt * (Echinacea purpurea (L.) Moench.), voda, zgoščevalec: akacijev gumi *, matični mleček *, cvetni med *, koncentrat pomarančnega soka * (citrus sinsensis (L.) Osbeck), ekstrakt rjavega propolisa *, izvleček zelenega propolisa, ekstrakt cvetnega prahu, manuka med **.

* Iz nadzorovanega ekološkega kmetijstva
* Kmetijstvo EU / zunaj EU

Priporočena dnevna doza prehranskega dodatka vsebuje

  1 ampula
Ameriški jagodni koreninski izvleček 5,14 g
Matični mleček 500 mg
Ekstrakt rjavega propolisa 150 mg
Ekstrakt zelenega propolisa 150 mg
Ekstrakt cvetnega prahu 38 mg
Manuka med 38 mg

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ArkoPharma ArkoPharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov