AromaStick FOCUS inhalator za zbranost, 0.8 mL

AromaStick FOCUS inhalator za zbranost je inovativen 100 % organski stick inhalator, namenjen prijetnemu ihaliranju; ob enem pripomore k zbranosti in koncentraciji v vsakem trenutku. AromaStick FOCUS inhalator za zbranost je inovativen 100 % organski stick inhalator, namenjen prijetnemu ihaliranju; ob enem pripomore k zbranosti in koncentraciji v vsakem trenutku.
458520 14756

Ocene in mnenja

Opis

AromaStick FOCUS inhalator za zbranost je inovativen 100 % organski stick inhalator, namenjen prijetnemu ihaliranju; ob enem pripomore k zbranosti in koncentraciji v vsakem trenutku.

Inhalator - kdaj ga uporabiti?

  • ko je nujno, da je vaša zbranost kar se da najvišja
  • ko je pomembno, da ste pozorni
  • ko je pomembno, da vas druge interference ne vrženo iz tira
  • ko se želite sprostiti a ob enem ostati zbrani

Sestavine AromaStick FOCUS inhalatorja

Olje poprove mete - prijeten vonj, vpliv na mišljenje, kognitivne sposobnosti

rožmarinovo olje - prijeten vonj, vpliv na mišljenje, kognitivne sposobnosti

olje cimetovca (skorja) - prijeten vonj, vpliv na mišljenje, kognitivne sposobnosti

FOCUS ali zbranost je izrednega pomena pri dandanašnjem modernem temu življenja - tako je nujno, da ostanemo zbrani, da je mišljenje na vrhuncu, zbranost prav tako, pomembno je tudi razumevanje samega problema, nemotenost učenja, govor in celo orientacija.

AromaStick FOCUS inhalator sestavljajo sinergistično delujoča olja, ki med sabo potencirajo delovanje, ob enem pa zagotovijo, da vaš um in razum ostane na pravem mestu.

Uporaba AromaStick FOCUS inhalatorja

Pred uporabo pokrovček inhalatorja odprite in odprt inhalator postavite pod nosno votlino. Drugo nosnico s prstom zaprite in močno vdihnite skozi odprto nosnico.

Enako naj se ponovi tudi pri drugi nosnici. Inhalacijo lahko ponovite večkrat dnevno, po potrebi, kolikor je to potrebno.

Opozorila ob uporabi AromaStick FOCUS inhalatorja

Inhalatorjev AromaStick naj ne uporabljajo otroci mlajši od 6 let starosti. Izdelek naj se shranjuje pri temperaturah do 25 stopinj celzija.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Simboli in gesla 

Ker je učenje pretežno asociativno, je pomembno izbirati izkustveno pozitivne asociacije, da ne bi prihajalo do odporov. Šolar naj si glede učenja prizadeva oblikovati prepričanja, ki zvišajo raven samozavesti. S tehniko samoprepričevanja (avtosugestije) šolar preko izbranega gesla ali s pomočjo posebnega predmeta (talismana) oz. obreda zmanjša tesnobo ali strah v zvezi z neko učno nalogo, da ne bi bil ujet v ponavljanje slabih izkušenj. »Trerna«, živčna napetost in strah namreč izrazito zmanjšajo učni uspeh. Pomembno je, da posameznik izbrano geslo ali obred uporablja kot simbol, vendar vedno le za določen namen. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aromastick Aromastick
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov