AromaStick REFRESH inhalator za svežino, 0.8 mL

AromaStick REFRESH inhalator za svežino je inovativen 100 % organski stick inhalator, namenjen prijetnemu ihaliranju; ob enem pripomore k prebuditvi prijetnih čustev in daje prijeten hladen občutek v vsakem trenutku. AromaStick REFRESH inhalator za svežino je inovativen 100 % organski stick inhalator, namenjen prijetnemu ihaliranju; ob enem pripomore k prebuditvi prijetnih čustev in daje prijeten hladen občutek v vsakem trenutku.
454150 14755

Ocene in mnenja

Opis

AromaStick REFRESH inhalator za svežino je inovativen 100 % organski stick inhalator, namenjen prijetnemu ihaliranju; ob enem pripomore k prebuditvi prijetnih čustev in daje prijeten hladen občutek v vsakem trenutku.

Inhalator - kdaj ga uporabiti?

  • ko je nujno, da je vaše razpoloženje kar se da najboljše
  • ko je pomembno, da je vaš um in razum bister
  • ko želite sprostiti dihalne poti
  • kadar je potrebna samopomoč pri dihanju
  • kadar želite sprostiti dihane poti

S kombinacijo eteričnih olj tako dosežete lažje dihanje in prijetno vzdušje. Dihala vam bodo hvaležna.

Sestavine AromaStick REFRESH inhalatorja

evkaliptusovo olje - prijeten vonj, vpliv na dihala

mentol - prijeten vonj, vpliv na dihala

olje poprove mete - prijeten vonj, vpliv na dihala

REFRESH ali sproščene dihalne poti so esence, ki so izrednega pomena pri dihanju in dandanašnjem modernem temu življenja.

AromaStick REFRESH inhalator sestavljajo sinergistično delujoča olja, ki med sabo potencirajo delovanje, ob enem pa zagotovijo, da vaš um in razum ostane na pravem mestu.

Uporaba AromaStick REFRESH inhalatorja

Pred uporabo pokrovček inhalatorja odprite in odprt inhalator postavite pod nosno votlino. Drugo nosnico s prstom zaprite in močno vdihnite skozi odprto nosnico.

Enako naj se ponovi tudi pri drugi nosnici. Inhalacijo lahko ponovite večkrat dnevno, po potrebi, kolikor je to potrebno.

aOpozorila ob uporabi AromaStick REFRESH inhalatorja

Inhalatorjev AromaStick naj ne uporabljajo otroci mlajši od 6 let starosti. Izdelek naj se shranjuje pri temperaturah do 25 stopinj celzija.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Glasba poveča dejavnost desne polovice možganov in pomaga pri vpenjanju (ssidraniu«) učne snovi v trajni spomin. 

Učenje je sicer biološka potreba vsakega živega bitja, vendar je pri ljudeh izrazito družbeno pogojena in zato veliko bolj vezana na zavest o sebi kot na razum. Kot že rečeno, je učenje prepoznavanje in spreminjanje sebe, da bi se znali ustrezneje prilagajati na vedno drugačne pogoje okolja. Pri človeku je učenje sporazumevanje s pomočjo simbolov, vezano na socialno okolje, ki pozna pomen simbolov in jih tolmači nevednemu otroku oz. šolarju. Najprej so tolmačenja vezana na izrazito čustven odnos do drugih, kasneje bolj na miselne oz. logične vsebine, ki pa so še vedno čustveno naravnane. Učenje je torej pomembno vezano na doživljanje celotnega učnega dogajanja, ne le na razumevanje učne snovi ali naloge. Učenje je sklop raznih načinov in postopkov, ki so za vsakogar drugačni. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Aromastick Aromastick
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov