Arthri Aid Omega za mačke in pse - tekočina ali tablete

Arthri Aid Omega tekočina za mačke in pse je peroralni dodatek, ki vsebuje glukozamin, hondroitin in MSM ter vitamin C in mangan ter je primeren za mačke in pse.
1322 1322

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Ljubica **** 12. 01. 2019 17:30
Super Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Arthri Aid Omega tekočina za mačke in pse je peroralni dodatek, ki vsebuje glukozamin, hondroitin in MSM ter vitamin C in mangan ter je primeren za mačke in pse.

Arthri Aid Omega Liquid (Cat / Dog) je peroralni dodatek, ki vsebuje glukozamin, hondroitin in MSM, plus vitamin C in mangan, za mačke in pse. 

Na voljo je v plastenki v količini 250 ml ali v obliki tablet.

Arthri Aid Omega Liquid za pse je dodatek z okusom karamele, ki vašemu psu ali mačku pomaga zagotoviti gradnike, ki jih potrebuje za obnovitev hrustanca in fleksibilnosti.

Skupna tekočina vsebuje amino sladkor, imenovan glukozamin, ki ustvarja in spodbuja novo rast hrustanca. Hondroitin se uporablja kot učinkovit "amortizer" in privlači tekočino v sam sklepni hrustanec, kar je ključnega pomena, saj pomaga pri hranjenju in mazanju sklepov.

Tekočina za pse vsebuje tudi Omega 3 maščobne kisline, ki dajejo sklepom več maziva in pripomorejo k podpori in spodbujanju fleksibilnosti znotraj sklepa. Omega 3 pomaga tudi preprečevati razgradnjo novega ali že obstoječega hrustanca.

Metilsulfonilmetan (MSM) je prav tako vključen v formulo skupaj z dvema močnima antioksidantoma, vitamini C in E.

Odmerjanje izdelka za pse in mačke

Začnite z dajanjem dodatka in sicer z 0,5 ml na 1 kg telesne teže na dan, nato pa ga postopoma povečajte do ustreznega odmerka, ki najbolje deluje na sklepe vašega hišnega ljubljenčka.

Ne pričakujte, da boste videli rezultate takoj, redno odmerjanti je potrebno vsaj 7 do 10 dni. 

Nujno je namreč, da se tekočina Arthri Aid akumulira v sistemu vašega hišnega ljubljenčka. Idealno je, da ga dajemo vsaj en mesec, lahko pa tudi dolgoročno, saj bodo tako sklepi vašega hišnega ljubljenca v optimalni kondiciji. 

Odmerjanje tablet 

Teža hišnega ljubljenca

Odmerjanje tablet

pod 5 kg

¼ tablete dnevno

5 - 7,5 kg

½ tablete dnevno

7,5 - 15 kg

1 tableta dnevno

15 - 22,5 kg

1 ½ tablete dnevno

22,5 - 30 kg

2 tableti dnevno

30 - 37,5 kg

2 ½ tablete dnevno

37,5 - 45 kg

3 tablete dnevno

nad 45 kg

4 tablete dnevno

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Povzročajo jih lahko ličinke debele brenčice (Calliphora sp.), do 1 cm velike zlatice (Lucilia sp.), mesarske muhe (5arcophaga sp.), ličinke zoljev, npr. Oestrus ovis, Hypoderma bovis, H. lineatum (muhe so razširjene na severni polobli), ličinke muh vrste Wohlfahrtia sp., Cordylobia sp. (muhe so razširjene v Afriki), Dermatobia sp. (muhe so razširjene v Srednji in Južni Ameriki) in ličinke še nekaterih drugih muh. Mijoza je včasih podobna furunkulozi ali lišmaniozi (Logar in sod., 2001b, Logar in sod., 2006, Logar in Marinič-Fišer 2008). Mijoze preprečujemo tako, da pazimo, da mušja jajčeca ne pridejo v hrano, na oblačila, kožo, sluznice ali rane. Zato je, kakor smo že omenili, muhe treba zatirati, varovati hrano pred njimi in pravilno oskrbeti rane.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Animalis Animalis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov