SoWash Sonic ščetka, 4 kom

Dodatne ščetke za sonično zobno ščetko SoWash Sonic bodo še naprej kvalitetno očiščevale vaše zobe s sonično tehnologijo zobne ščetke. Dodatne ščetke za sonično zobno ščetko SoWash Sonic bodo še naprej kvalitetno očiščevale vaše zobe s sonično tehnologijo zobne ščetke.
32922 32922

Ocene in mnenja

Opis

Dodatne ščetke za sonično zobno ščetko SoWash Sonic bodo še naprej kvalitetno očiščevale vaše zobe s sonično tehnologijo zobne ščetke.

Prednosti nadomestnih ščetk

  • komplet štirih nastavkov
  • kompatibilne z zobno ščetko SoWash Sonic
  • različno obarvane, da ne pride do menjave med uporabniki

Namen ščetk za zobno ščetko SoWash Sonic

Nadomestne ščetke za sonično zobno ščetko SoWash Sonic so namenjene menjavi uporabljenih nastavkov, ki ne delujejo več optimalno. Svetujemo menjavo glave na sonični zobni krtački vsake tri mesece ali kadarkoli je poškodovana ali obrabljena.

Ščetine na nastavkih omogočajo optimalno čiščenje med zobmi in vzdolž linije dlesni. Na vsakem nastavku je barven obroček, da lahko uporabniki menjajo glave zobne ščetke in uporabljajo eno sonično zobno ščetko SoWash Sonic.

Uporaba nadomestnih nastavkov

Zamenjajte glavo zobne ščetke SoWash Sonic, da boste še naprej odlično očistili svoje zobe in uživali v njihovi belini. Ne menjajte nastavka medtem ko se zobna ščetka polni.

Da bodo nastavki uporabni čim dlje časa, po vsakem umivanju zob glavo ščetke temeljito sperite pod tekočo vodo, da odstranite vso umazanijo in ostanke zobne paste.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SoWash SoWash
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja